Annonce
Sport

BOMBE: TEAM SYDHAVSØERNE SKAL HAVE NY TRÆNER

Nick Szwiec er i gang med sit sidste halve år i Team Sydhavsøerne som cheftræner. Han stopper efter denne sæson. Foto: Thomas Lærke Jensen
Nick Szwiec har opsagt sit job som cheftræner i Team Sydhavsøerne med udgangen af indeværende sæson.

MARIBO: Team Sydhavsøerne skal højest overraskende på trænerjagt forud for den kommende sæson. Den nuværende cheftræner, Nick Szwiec, der ellers havde kontrakt to sæsoner yderligere, har opsagt sin stilling med udgangen af indeværende sæson, der ellers er gået glimrende med en nuværende andenplads med bare tre spillerunder tilbage.

Det er da heller ikke af sportslige årsager, at Nick Szwiec og Team Sydhavsøernes veje snart skilles.

Nick Szwiec kan ganske enkelt ikke få tingene til at hænge sammen uden for håndboldbanen, hvis han skulle fortsætte under de nuværende kontraktvilkår, og det meddelte han ledelsen i Team Sydhavsøerne for et par måneder siden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg opsagde min nuværende kontrakt, men meddelte samtidig at jeg meget gerne ville fortsætte på forbedrede vilkår, hvis vi kunne blive enige om det. Men det har klubben ikke ønsket. De vil hellere en anden vej, og det accepterer jeg fuldstændig, selv om jeg synes, det er enormt ærgerligt, siger Nick Szwiec, der, ifølge ham selv, intet har hørt fra klubben, siden han lagde sin opsigelse på bordet tilbage i januar.

- Men det er slet ikke en beslutning, jeg fortryder. Den var og er en absolut nødvendig beslutning for mig og min familie, siger Nick Szwiec, der sidste år sagde sit job op som skolelærer for 100 procent at hellige sig trænergerningen i Team Sydhavsøerne, hvor han, inden han satte sig i cheftrænerstolen før denne sæson, havde været assistenttræner for henholdsvis Johan Zanotti, Ian Mark Fog og Jakob Green i samlet fem sæsoner.

- Det er min barndomsklub og et sted, jeg har været som træner i seks år, så selvfølgelig gør det ondt at skulle forlade Team Sydhavsøerne, siger Nick Szwiec, der vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at slutte ordentligt af i denne sæson og måske præstere det bedste resultat i klubbens historie, hvilket den nuværende andenplads i 1. division vil være.

Det er min barndomsklub og et sted, jeg har været som træner i seks år, så selvfølgelig gør det ondt at skulle forlade Team Sydhavsøerne.

Nick Szwiec

Sportschef i Team Sydhavsøerne Morten Juul bekræfter, at han er på jagt efter en ny cheftræner, og det havde han egentlig gerne været foruden.

- Det er enormt ærgerligt, at Nick stopper, for han har gjort et rigtig godt stykke arbejde, som vi havde håbet kunne vare i flere sæsoner, men sådan skulle det desværre ikke være. Jeg respekterer Nick's beslutning, om at det hele naturligvis skal hænge sammen og giver ham kun de bedste anbefalinger med på vejen, siger Morten Juul, der ikke vil spekulere i, om han skulle have åbnet pengepungen yderligere for at beholde sin cheftræner.

- Den diskussion ønsker jeg ikke at gå ind i. Vi havde en aftale med Nick, som vi forholder os til, og de vilkår, den kontrakt var indgået på, så vi os desværre ikke i stand til at ændre. Derfor stopper samarbejdet desværre, lyder det fra sportschefen, der, som det fremgår af artiklen andet steds på siden, allerede har indledt jagten på en kommende cheftræner.

  • Nick Szwiec er i gang med sit sidste halve år i Team Sydhavsøerne som cheftræner. Han stopper efter denne sæson. Foto: Thomas Lærke Jensen
Annonce
Kultur

Kendt tv-vært har store ambitioner på Lolland-Falster - men har ét stort problem

Indland

Dræbte kone med kniv og håndvægt: Dømt til anbringelse

Annonce
Annonce
Kultur

Kendt tv-vært har store ambitioner på Lolland-Falster - men har ét stort problem

112

Blitz, blitz, blitz: Travl dag for politiets fartkontrol

Sport

NFC fik igen store klø

Indland

Dræbte kone med kniv og håndvægt: Dømt til anbringelse

Lolland

Købmand trækker sig: Har ikke tid

Lolland

Nu er den rejst: - Det er da rart. Jeg glæder mig til at blive færdig

Lolland

Lollandske børn går sultne i seng

Guldborgsund

Henter hjælp hos ekspert: Lokal bævers fremtid afgøres i løbet af et par uger

Sport

Direktør jubler: Den vildeste og største på Lolland-Falster

112

Dommer fængsler 15-årig i drabssag fra Husum - men ikke for drab

Sport

Den voldsomt onde ånd kommer til Nykøbing

Lolland

Tine sagde farvel til sosu-jobbet for at åbne egen klinik

112

Mand gik amok og slog politibetjent

Vejret

Weekendvejret på LF: Stort set tørt og varmest mod vest

112

Korsør-sagen: 15-årig pige fundet med strips om hænderne

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Havne-rådhuset: Direktør har 10 konkurser på CV’et

Politik

Vil erstatte den danske krone med euroen

Lolland

Forsinket færge udløser nødplan

Sport

Malte Ebert udgiver Danmarks officielle EM-sang

Lolland

Kommune på jagt efter drøvtyggende hjælp

Indland

Slut med notifikationer i hobetal på Aula

Kultur

Over 35 millioner afspilninger: Lokal musik-producerer har international succes