Annonce
Lokal nyt

Coronakrisen gav næring til lovestorm

Den nye bestyrelse i Lolland-Falster Lovestorm. Bagerst fra venstre: Philip Rasmussen, Heidi Vestergaard, Marianne Christiansen (suppleant), Liselotte Paaske Nielsen (suppleant) og Mette Aagaard. Forrest fra venstre: Martin Stahl, Kirsten Sydendal og Peter Engberg Jensen. Niels Bjerregård var ikke til stede, da billedet blev taget. Foto: Privat

- Coronaen har ikke været dårlig for Lovestorm, siger Kirsten Sydendal.

LOLLAND-FALSTER Det siges, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og måske passer det gamle ordsprog til en vis grad på coronakrisen og Lolland-Falster Lovestorm.

Tidligere på ugen holdt foreningen det, der skulle have været den årlige generalforsamling på Hotel Saxkjøbing. Men på grund af coronakrisen og de restriktioner, der fulgte med, var der gået halvandet år siden sidste generalforsamling, fortæller formand Kirsten Sydendal.

Og netop for ikke at samle for mange mennesker på samme sted havde bestyrelsen valgt ikke at slå så meget på tromme for arrangementet på forhånd. Antallet af deltagere var derfor begrænset.

Generelt har Lolland-Falster Lovestorm dog ikke været voldsomt præget i negativ retning af coronakrisen. En stor del af foreningens aktivitetsniveau ligger nemlig på sociale medier som Facebook og Instagram, hvor brugerne lægger billeder og små lokale historier op - og det var der pludselig mange, der fik ekstra tid til, da landet lukkede ned i foråret.

- Vi kan se, at coronaen faktisk har givet lidt ekstra aktivitet hos os i forhold til samme periode sidste år. Der er blevet lagt flere opslag op, fordi folk havde mere tid og var mere ude i naturen. Antallet af medlemmer i vores grupper stiger også stadig flot. Vi har fået cirka lige så mange nye medlemmer indtil nu i år, som vi fik hele sidste år. Så coronaen har ikke været dårlig for Lovestorm. Et fænomen som vores har godt af, at folk har tid, opholder sig udendørs og søger mod landdistrikterne, forklarer Kirsten Sydendal.

Generalforsamlingen handlede dog langt fra kun om corona. I sin årsberetning kiggede formanden tilbage på 2019, hvor meget så noget anderledes ud, end det gør i dag.

Blandt højdepunkterne i 2019 noterede Kirsten Sydendal blandt andet, at antallet af betalende medlemmer i foreningen var steget i løbet af året fra 83 til 136.

Sidst på året lykkedes det også at få gang i foreningens erhvervspartnerprogram, og i den forbindelse gav ni partnere tilsammen 111.111 kroner til Lovestorms arbejde.

Kirsten Sydendal noterede desuden, at antallet af lovestorm-ambassadører i 2019 steg fra 9 til 12 - og siden er steget yderligere til 15.

8. marts sidste år blev ordet "lovestorm" optaget som ordbogsartikel i Den Danske Ordbog, hvilket betyder, at det er et ord, som har fået bred anvendelse i det danske sprog.

2019 var ligeledes året, hvor foreningen bag lovestormen skiftede navn, så den nu officielt hedder Lolland-Falster Lovestorm.

I forbindelse med generalforsamlingen trådte to medlemmer ud af bestyrelsen, mens et enkelt nyt, Martin Stahl, blev valgt ind. To ledige pladser som suppleanter blev også besat, idet Liselotte Paaske Nielsen og Marianne Christiansen blev valgt.

Bestyrelsen består herefter - udover formand Kirsten Sydendal og nyvalgte Martin Stahl - af Philip Rasmussen, Mette Aagaard, Peter Engberg Jensen, Heidi Vestergaard og Niels Bjerregård.

  • Den nye bestyrelse i Lolland-Falster Lovestorm. Bagerst fra venstre: Philip Rasmussen, Heidi Vestergaard, Marianne Christiansen (suppleant), Liselotte Paaske Nielsen (suppleant) og Mette Aagaard. Forrest fra venstre: Martin Stahl, Kirsten Sydendal og Peter Engberg Jensen. Niels Bjerregård var ikke til stede, da billedet blev taget. Foto: Privat
Annonce
112

Afsløret ved færgen: Bæltetaske førte til opsigtsvækkende fund

Guldborgsund

Igen, igen, igen: Indsætter togbusser

Annonce
Annonce
112

Afsløret ved færgen: Bæltetaske førte til opsigtsvækkende fund

Lolland

Frygter store konsekvenser: - Det er nogle helt uhyrlige besparelser

Guldborgsund

Igen, igen, igen: Indsætter togbusser

112

Bedsteven til 33-årig tiltalt for Meng-drab: Det plejede vi at lave sammen

Nykøbing

Nu kan du få leveret joints hjemme hos dig selv

112

Kvinde fra Rødby knaldet på massageklinik

Guldborgsund

Ændrer i sidste øjeblik: "Jeg har fået en god ide"

Gedser

Frustreret over manglende svar: Vi er klar til at gå langt

112

Kraftig røg fra hus: Dyr reddet levende ud

Sport

Styrker målmandsteam med ung keeper fra GOG

Indland

Hidtil usete gps-forstyrrelser blev registreret på Bornholm i maj

Lokal nyt

Sænker lokale elpriser igen: Så meget er de faldet siden energikrisen

Lolland-Falster

"Jeg bliver gal over at se, hvor få penge der afsættes"

Erhverv

Det koster at åbne nyt: Millionunderskud i første regnskab

Lolland

Kommer med opfordring til konge-besøg på Lolland: - Det er kæmpestort

Politik

Regeringen vil booste iværksætteri med lempet skat og mere kapital

Annonce
Annonce
112

Grotesk udvikling i sag om kollegie-knivstik

112

Udsat for vold i tog af kvinde fra Falster

Indland

Regeringen vil kræve beredskabsplaner i over 200 virksomheder

Guldborgsund

Byrådsmedlem skifter til nystiftet liste: - Vi er til for borgerne

Lolland

Lukker projekt: Det kan de fandeme ikke være bekendt

Sport

Lokal skytte på vej til Para-OL i Paris

112

Det blev en dyrere tur til Danmark end planlagt