Annonce
Lokal nyt

En million kilometer giver tryghed

En fantastisk bil kan sagtens køre en million kilometer - så hvorfor ikke få en BZ4X, der garanterer det, spørger Philip Ritter. Foto: Daniel Brøns
Skal man sælge sin bil om fem år, er det en gigantisk fordel, at batteriets garanti er på én million kilometer på elbilen BZ4X, der lige er sat ned til cirka 378.000 kroner. Og så kan den leveres tilbage til restgælden, hvis man ikke selv ønsker at stå for gensalget.

MOTOR: Det kan være noget af en nervepirrende affære at vælge den rigtige elbil – og lægge et budget, som man tror på holder. Og her er en ofte overset faktor den totale levetid – samt gensalgsværdien, hvis man sælger før bilen er slidt op. Og det gør langt de fleste, fortæller Philip Ritter, der er salgskonsulent hos Frimann Biler.

- Behovet for bil ændrer sig for os alle sammen, når vi får ny kæreste, stifter familie – eller når børnene flyver fra reden. I den situation er det vigtigt, at man ikke er stavnsbundet til en bil, der ikke kan sælges igen, siger sælgeren, der lige nu har meget travlt med salget af Toyota BZ4X, der er nedsat til 377.990 kroner  – og faktisk er på lager lige nu.

- Bilen har en rækkevidde på op 513 kilometer, så det er uhyre sjældent, at man skal lade andre steder end derhjemme, siger sælgeren, der er overbevist om, at Toyotas batteritryghed kommer til at få gigantisk betydning i fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mange vil ikke købe en brugt bil med et batteri, der er udløbet på garantien. Og hvis de gør det, så vil de have rabat for at tage risikoen, siger sælgeren, der garanterer, at bilen har 70 procent kapacitet efter én million kilometer – eller 10 år. Herefter er der ikke garanti på batteriet, der dog med stor sandsynlighed holder meget længere end det.

- Tror man på, at bilen holder i 15 eller 20 år, så har man en mindre afskrivning på en fantastisk bil, siger han og fortæller, at den serviceaktiverede Relax garanti på resten af bilen også har betydning.

- Overholder man autoriseret service har Toyota BZ4X en garanti på ti år eller 160.000 kilometer – alt efter, hvad der kommer først, og det er også noget, som giver tryghed for både førstegangskøberen og brugtbilskøberen, siger han.

Vælger man finansiering gennem Toyota, så kommer man i øvrigt endnu et skridt op af trygheds-skalaen.

- Over otte år kan den finansieres for under 4000 kroner om måneden plus cirka 75.000 kroner i udbetaling. Efter fem år kan man frit levere bilen tilbage mod at betale restgælden, siger han og tilføjer, at prisen på de 4000 om måneden lander på under det halve pr. måned, hvis den færdig-finansierede bil holder i yderligere otte år.

- I dag er der jo slet ikke samme problemer med rust som i gamle dage, så en lang levetid er absolut muligt. Samtidig kan det jo være, at man ude i fremtiden nemt kan skifte batteriet til en rimelig pris. Så man får både tryghed økonomisk og en fantastisk bil, når man vælger en BZ4X.

  • En fantastisk bil kan sagtens køre en million kilometer - så hvorfor ikke få en BZ4X, der garanterer det, spørger Philip Ritter. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Lokal nyt

Refas bommert: Skal betale en million i erstatning

Lolland

Giraf født på Lolland

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Refas bommert: Skal betale en million i erstatning

Guldborgsund

Thea, Iben og Mark overværede voldsomt overfald: Løb ud af bus for at redde offer

Lolland

Giraf født på Lolland

Indland

34-årig fængsles for hackerangreb mod offentlige myndigheder

Lolland

Grusom sag for retten: Mor og stedfar tiltalt for drab på spædbarn

Indland

Med lynets hast var pengene væk

112

Afsløret: 'Virkede noget påvirket', da han kom med færgen

Lokal nyt

Regional tv-kanal i fyringsrunde

Vejret

Risiko for tåge og glatte veje i morgentrafikken

Indland

Kommuner efterlyser flere praktiserende læger

112

"Ganske alvorligt": Politiet efterforsker sten-ulykker efter særlig paragraf

112

Måtte betale 3.000 for sin dumhed

Guldborgsund

Forskningsprojekt afdækker: Her er tilflytterne til Guldborgsund Kommune

Lokal nyt

Lokal elektrikeruddannelse bedømmes som landets bedste

Sport

Jon Dahl skal være landstræner

Ugeavisen Lolland

Besøg ”byens mest børnevenlige museum”

Ugeavisen Guldborgsund

Gode råd til at købe en sund hvalp

Annonce
Annonce
112

211 taget i fartkontroller: En kørte 179 km/t

Sport

NFH-forsvarskrumtap efter sejr: - Vi havde det mentale overtag

112

Motorvejs-spor spærret: Bil i brand

Sport

Keeper efter nederlag i topkamp: - For langt væk i begge ender

Guldborgsund

Ny konstituering behandlet i byrådet: - Jeg anfægter lovligheden af det her

Vejret

Slut med blæsevejr: Den kommende uge byder på op til 10 grader

112

Politi og PET indstiller efterforskning af Nord Stream-sprængninger