Annonce
LOKAL FODBOLD

EFTERÅRETS HOLD I SJÆLLANDSSERIEN

Det vil uden tvivl være kontroversielt for visse læsere - men efter heftige diskussioner har dommerkomiteen besluttet sig og sat holdet med bl.a. denne kvartet med Dennis Olsen, Frem, Mads Delord Jensen, Nordfalster, Lucas Nyman Engelmand, Nykøbing FC, og Noah Skovgaard, FC Nakskov, i startopstillingen til Efterårets Hold i Sjællandsserien. Arkivfotos: Ingrid Riis
Folketidendes sportsredaktion kårer de bedste lokale kræfter i Sjællandsserien.

LOLLAND-FALSTER: Efter heftige diskussioner har Folketidendes sportsredaktion fundet frem til efterårets bedste lokale kræfter fra Sjællandsserien.

Valgene er truffet ud fra spillernes evner, defensive og offensive bidrag på banen, arbejdsomhed, stabilitet og 90 minutters fokus - hver gang. Men vigtigst af alt er det, om spilleren har i særlig grad markeret sig på banen.

Bedste start-11'er i Sjællandsserien (4-3-3)

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målmand: Jeppe Rasmussen, Nykøbing FC (9 kampe/0 mål)

Ungdomstalentet Jeppe Rasmussen er vist nok bare en liga højere end de andre målmænd. På trods af en mareridtskamp mod FC Nakskov, hvor målmanden fik rødt kort i kampens indledning, har Jeppe Rasmussen i langt de fleste kampe vist kvaliteten, der retfærdiggør udtagelsen til Efterårets Hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Højre back: Isak Ponder, Nykøbing FC (11 kampe/1 mål)

Stensikker i og udenfor boldbesiddelse. Vi må se, hvad fremtiden bringer, og om den snart kan kaste nogle førsteholdsoptrædener af sig. Fysisk stærk og god til at bevare roen. Spiller som oftest centralt, men kan også tage back-rollen på sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Center: Dennis Olsen, Frem Sakskøbing (13 kampe/4 mål)

Frem havde en fremragende start på tilværelsen i Sjællandsserien - ikke mindst grundet den rutinerede kaptajn og straffesparksskytte. Dennis Olsen er altid træfsikker fra pletten, og så var han i stand til at organisere et solidt fundament til den kontrabold, Nikolaj Lohse vil have sit hold til at spille.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Center: Frederik Baltzer, Nykøbing FC (13 kampe/0 mål)

Fætter til Oliver Baltzer og i den grad en spiller at holde øje med. Frederik Baltzer har stået solidt i bagkæden i de fleste kampe for NFC, om end resultaterne har været svingende og til tider komiske for flagskibets Sjællandsserie-hold, der om nogen har været ramt af uheld i deres kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Venstre back: Marius Borre, Nordfalster (10 kampe/1 mål)

Venstrebacken fra Nordfalster har spillet lidt forskellige positioner, men det er på venstre back - eller venstre wingback - at han har begået sig bedst. Målfarlig, hurtig, udfordrende og farlig som indskifter - Marius Borre har været en vigtig brik i Nordfalsters top-5 placering i efteråret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Midtbane: Kristoffer Edvardsen, Nordfalster (13 kampe/2 mål)

Den tidligere NFC-dreng har siden skiftet til Nordfalster spillet på midtbanen, og det har han gjort godt med et offensivt bidrag samt en solid arbejdsindsats. Man har dog en følelse af, at det med Kristoffer Edvardsen kan blive endnu bedre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

BEDSTE SPILLER: Midtbane: Lucas Nyman Engelmand, Nykøbing FC (10 kampe/0 mål)

Det er såre simpelt: Der er et hold med Lucas Nyman, og så er der et NFC-hold uden. Lad os bare sige det sådan, at holdet med den blonde felt-til-felt midtbanespiller på banen har vundet klart flest point, og det har ofte været som nat og dag. Især i kampen i Vordingborg, hvor NFC gik fra at ligne et elite-hold i første halvleg med Nyman på banen - til at ligne lilleputter uden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Midtbane: Niclas Marquard Christensen, Nordfalster (10 kampe/0 mål)

Marquard har været en anden vigtig brik i Nordfalsters top-5 placering, hvor han har arbejdet hårdt i midtbanemaskinrummet. Det er ikke blevet til mål, men det nok mest af alt er den defensive indsats, han her bliver anerkendt for.

Højre kant: Mathias Thomsen, Frem Sakskøbing (13 kampe/8 mål)

Højrekanten tordnede gennem LF-serien i sidste sæson, og selv om der har været spørgsmålstegn ved stabiliteten i Frems præstationer, så er Mathias Thomsen altid en farlig kapacitet for modstanderne med sin hurtighed og koldblodighed i én-mod-én situationerne - og foran målet. Det har givet ham otte mål indtil videre.

Angriber: Noah Skovgaard, FC Nakskov (13 kampe/11 mål)

Noah Skovgaard, Nakskovs 9'er, har for alvor har fået gang i målene. 11 er det blevet til, og dermed indtager han topscorerpladsen blandt de lokale Sjællandsserie-hold. Den unge angriber har især været farlig på kontra, og så er han god til at finde de målgivende situationer. Sandheden er nemlig, at han sagtens kunne have scoret flere!

Venstre kant: Mads Delord Jensen, Nordfalster (10 kampe/4 mål)

Mange taler om Mads Delord Jensen som et af de helt store talenter, der kunne have haft en pro-karriere udenfor lokalfodbolden. I flere og flere kampe for Nordfalster står det klart hvorfor - og også hvorfor kantspilleren spiller alle kampe fra start. Hans defensive indsats og genpres er blevet top i denne sæson, og det er blevet til fire mål i den anden ende.

Efterårets træner:Nikolaj Sandau-Nielsen, Nordfalster

Også Nikolaj Lohse fra Sakskøbing kunne nævnes her, men efteråret kunne dårligt have sluttet værre for Frem, der så Lohse få rødt kort i kølvandet på en stribe nederlag med tenniscifre.

Årsagen bag, at valget faldt på Nikolaj Sandau-Nielsen er umiddelbart ret ligetil - Nordfalster ligger nummer fem i rækken og er dermed det højest placerede lokale hold. Men det er ikke kun derfor, træneren løber med efterårets hæder.

Nikolaj Sandau-Nielsen har nemlig stabilt og sikkert fundet frem til en formel, der begynder at få det bedste ud af et hold, som er spækket med talent. Nordfalster spiller underholdende, chancerig fodbold, og omskolingen af Mads Delord Jensen som en tilpasset wingback i visse kampe har været et stort højdepunkt.

På bænken

Rasmus Bergholtz, Nordfalster (9 kampe/0 mål)

Julian Søgaard, FC Nakskov (13 kampe/0 mål)

Søren Damgaard Nielsen, Listrup (8 kampe/4 mål)

Nicky Bertelsen, Nordfalster (10 kampe/3 mål)

Nikolaj Jakobsen, Frem Sakskøbing (10 kampe/4 mål)

Nikolai Christensen, Listrup (13 kampe/3 mål)

Mads Edlund Jensen, FC Nakskov (10 kampe/2 mål)

Følg med på sportssektionen, når vi i næste uge ligeledes kårer LF-seriens bedste hold.

  • Det vil uden tvivl være kontroversielt for visse læsere - men efter heftige diskussioner har dommerkomiteen besluttet sig og sat holdet med bl.a. denne kvartet med Dennis Olsen, Frem, Mads Delord Jensen, Nordfalster, Lucas Nyman Engelmand, Nykøbing FC, og Noah Skovgaard, FC Nakskov, i startopstillingen til Efterårets Hold i Sjællandsserien. Arkivfotos: Ingrid Riis
Annonce
Lokal nyt

Refas bommert: Skal betale en million i erstatning

Lolland

Giraf født på Lolland

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Refas bommert: Skal betale en million i erstatning

Guldborgsund

Thea, Iben og Mark overværede voldsomt overfald: Løb ud af bus for at redde offer

Lolland

Giraf født på Lolland

Indland

34-årig fængsles for hackerangreb mod offentlige myndigheder

Lolland

Grusom sag for retten: Mor og stedfar tiltalt for drab på spædbarn

Indland

Med lynets hast var pengene væk

112

Afsløret: 'Virkede noget påvirket', da han kom med færgen

Lokal nyt

Regional tv-kanal i fyringsrunde

Vejret

Risiko for tåge og glatte veje i morgentrafikken

Indland

Kommuner efterlyser flere praktiserende læger

112

"Ganske alvorligt": Politiet efterforsker sten-ulykker efter særlig paragraf

112

Måtte betale 3.000 for sin dumhed

Guldborgsund

Forskningsprojekt afdækker: Her er tilflytterne til Guldborgsund Kommune

Lokal nyt

Lokal elektrikeruddannelse bedømmes som landets bedste

Sport

Jon Dahl skal være landstræner

Ugeavisen Lolland

Besøg ”byens mest børnevenlige museum”

Ugeavisen Guldborgsund

Gode råd til at købe en sund hvalp

Annonce
Annonce
112

211 taget i fartkontroller: En kørte 179 km/t

Sport

NFH-forsvarskrumtap efter sejr: - Vi havde det mentale overtag

112

Motorvejs-spor spærret: Bil i brand

Sport

Keeper efter nederlag i topkamp: - For langt væk i begge ender

Guldborgsund

Ny konstituering behandlet i byrådet: - Jeg anfægter lovligheden af det her

Vejret

Slut med blæsevejr: Den kommende uge byder på op til 10 grader

112

Politi og PET indstiller efterforskning af Nord Stream-sprængninger