BANDHOLM: Da Bandholm Badehotel genåbnede med nye ejere sidste år, var det med en lokal køkkenchef, der har en baggrund fra tre to-stjernede Michelin-restauranter. Satsning på gastronomi af høj klasse, men lavet primært på lokale råvarer har båret frugt.
Senest er Bandholm Badehotel blevet prenomineret til prisen som "Årets Bo&Spise adresse 2023", hvor man blandt andet er oppe mod Kragerup Gods og Kokkedal Slot. Det er "Den Danske Spiseguide", der står bag prisen.
Emma Nørbygaard, hotelmanagerAlle på hotellet stræber efter at give vores gourmet- og konferencegæster den bedste oplevelse fra de kommer, til de går.
Spiseguiden udkommer er siden 1978 udkommet én gang årligt, og Bent Christensen, som står bag, har derfor fulgt udviklingen blandt de danske restauranter, som sammen med dygtige kokke har sat Danmark på det gastronomiske verdenskort.
Nicky Arentsen kommer fra Nykøbing Falster, og han kender derfor de gode lokale råvarer, og sætter stor pris på at kunne bruge dem i sit køkken. Samtidig har han gennem sit arbejde på nogle af landets bedste restauranter taget en masse viden med til Lolland.
- At arbejde med den højeste medkvalitet og yde den højeste service til gæsterne på restauranten ligger dybt i mig som kok med den baggrund, jeg har. Derfor er jeg rigtig stolt over at være med til at blive nomineret, siger han.
I øjeblikket er hotellet lukket, mens der bliver gjort klar til en ny sæson.
- Hvis alle på holdet fortsætter med at levere samme høje kvalitet, som gav os denne nominering, og med opgraderinger på hotellet og i køkkenet, ser jeg ingen grund til, hvorfor vi ikke skulle kunne tage den hele vejen, slår Nicky Arentsen fast.
Nomineringen kan de ansatte på Bandholm Badehotel bruge som pejlemærke på, at det projekt som begyndte sidste år, går i den helt rigtige retning.
- Det er en stor ære at være blevet nomineret som Årets Bo&Spis adresse 2023. Alle på hotellet stræber efter at give vores gourmet- og konferencegæster den bedste oplevelse fra de kommer, til de går. Det er derfor et stort klap på skulderen at blive nomineret af Den Danske Spiseguide, siger hotelmanager Emma Nørbygaard.