Her står Flemming Høeg Petersen med nogle af de prisbelønnede spegepølser.
Foto: Jens Henrik Nybo
2 af 7
Flemming Høeg Petersen sammen med hustru Signe, som også arbejder på fuld tid i Kødsnedkeren.
Foto: Jens Henrik Nybo
3 af 7
Kødsnedkerens grillpølser går som varmt brød, især når vejret er lunt og solrigt.
Foto: Jens Henrik Nybo
4 af 7
Fire af Kødsnedkerens spegepølser opnåede i år fine medaljer - tre guld og én sølv.
Foto: Jens Henrik Nybo
5 af 7
I kølerummet, som snart udvides, hænger smagfuldt oksekød fra fritgående dyr.
Foto: Jens Henrik Nybo
6 af 7
En kunde har bestilt en hel gris, som skal lægges på grillen. At kunne efterkomme specielle ønsker fra kunderne, er en af Kødsnedkerens spidskompetencer.
Foto: Jens Henrik Nybo
7 af 7
Til gården hører 6,5 hektar jord, som Flemming Høgh Petersen forpagter ud. Arealet er netop omlagt til økologi.
Foto: Jens Henrik Nybo