Efter Amys mening smager grøntsager bedre, når de er dyrket på leret jord som deres.
Foto: Jens Henrik Nybo
2 af 7
Det kræver en solid ballast af viden om økonomistyring, ledelse og planlægning at drive Kiselgården, og Amy bruger en del tid foran computeren.
Foto: Jens Henrik Nybo
3 af 7
Amy og Ask Rasmussen overtog Kiselgården i et glidende generationsskifte i 2015.
Foto: Jens Henrik Nybo
4 af 7
Kartoffel-kvaliteten er øget markant de seneste par år hos Kiselgården A/S.
Foto: Jens Henrik Nybo
5 af 7
To af de i alt ti fastansatte på Kiselgården. I høstsæsonen tilkaldes yderligere bemanding.
Foto: Jens Henrik Nybo
6 af 7
Urter i potter i talrige sorter gror inde i drivhusene, som Asks fader opførte for nogle år siden.
Foto: Jens Henrik Nybo
7 af 7
Aarstiderne er den ene af de tre store web-baserede udbydere, som distribuerer Kiselgårdens færdigpakkede madkasser ud til private kunder.
Foto: jens Henrik Nybo