BILLEDSERIE Dage med mad og musik trak folk til i hobetal.
HESNÆS Fiskerlejet Hesnæs blev det sted, hvor mange skulle hen tre dage i sidste uge.
Både torsdag, fredag og lørdag strømmede folk til havnen, hvor der var aktiviteter for børnene og en havnebar for de voksne.
Desuden var der fredag og lørdag pop op-restaurant i telte ved garnhuset, og her var der udsolgt med i alt cirka 200 spisegæster til fireretters menuer.
Flot fredag
På grund af flot sommervejr fredag eftermiddag og aften var der sort af mennesker ved havnen, hvor det var svært at finde en parkeringsplads.
Folk kom for at spise gourmet-hotdogs og drikke koldt øl fra Timm Vladimirs Køkken og Bryghus. Det blev serveret fra baren i et af havnens garnhuse.
Mange slog sig ned på stensætningen, kaldet Byens Spisebord, langs kajen, og her var der også plads til at få sol og se på spejlblankt vand i havnen.
Klokken 18 begyndte serveringen, og den blev fra klokken cirka 19 ledsaget af musik fra bandet Standby, der spillede gamle hits fra både Malurt, Gasolin og Dire Straits.
Ude på havnens lange mole klarede sejlerne, der lå i havnen med deres både, selv madlavningen.
Det skete med kogesæt, der var stillet op på stensætningen mod havet.
Blæsende lørdag
Til gengæld var der knap så mange mennesker forbi lørdag aften.
I løbet af eftermiddagen blæste det op, og det satte sit præg på aftenens middag. Den stod gæstekok Andreas Møller for.
Den kraftige vind betød, at den udendørs grill blæste ud flere gange, og det forsinkede serveringen.
Derfor måtte gæsterne vente længe på hovedretten, som var torsk, men det tog de i stiv arm. De sørgede også for læ i teltet ved at sætte siderne på.
Med til at løfte stemningen i vejret var også to sæt, som den lokale musiker Mikkel Hess i løbet af aftenen spillede sammen med sin bror Nikolaj og Anders Christiansen.
Der blev klappet og hujet under koncerten, som også blev fulgt af gæster, der havde placeret sig i blæsten uden for teltet.
De tre dages arrangement var arrangeret af Tim Vladimir samt organisationen Food.