cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Pressefoto

Underholdning

Lokale Djämes Braun har fået pladekontrakt

Djämes Braun har fået masser af opmærksomhed, og nu er det blevet til en pladekontrakt med EMI.
01. august 2012 kl. 13:31 Af Palle Nevad Frandsen (pnf@folketidende.dk)

Annonce

Når Djämes Braun i morgen er på scenen til den store festuge-koncert i Nykøbing, er det med en solid pladekontrakt i baglommen. For Lasse “Pilfinger” Kramhøft, der er vokset op i Bandholm, og Kent “Kenno” Pedersen, der oprindeligt er fra Errindlev, er det gået stærkt, siden de vandt P3’s Karrierekanonen i foråret.

Første singel, “Duften af Ba-cone”, der er traditionel reggae tilsat mere elektroniske rytmer, har været et af de mest spillede numre på P3 i denne sommer. Succesen har ført til at Djämes Braun, som egentlig kun var tiltænkt en rolle som fritidsprojekt for de to musikere, i begyndelsen af juli kunne skriver kontrakt med pladeselskabet EMI Danmark.

I øjeblikket er Djämes Braun på rundtur i landet med musikken, og ud over stoppet i Nykøbing, vil de blandt andet også gæste årets Smukfest i Skanderborg.

“Duften af Ba-cone” er i øvrigt ikke det eneste hit fra Djämes Braun denne sommer. De to lollikker har nemlig også været med til at lave et andet P3-hit denne sommer - nemlig “Er du nede med koldskål?”, der har hittet på trods af manglen på solskin
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce