cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Jens Dige, arkivfoto

Vejr

Ustadig vejrskuffe: Ugen byder på lidt af det hele

Der kommer regn, blæst, hagl og en smule sol ind over landet i denne uge, men en ny storm holder sig væk.
12. januar 2015 kl. 07:09 Af Ritzau

Annonce

Der bliver plukket fra en ustadig vejrskuffe den kommende uge, for mens vinden lægger sig efter Dagmar og Egon, byder himlen på lidt af hvert - særligt nedbør.

- Mandag bliver en dagen derpå, hvor vejret langsomt falder til ro, og vandstanden vender tilbage til normal i løbet af dagen, men der er en ustadig uge i vente, siger Frank Nielsen, vagtchef ved DMI, til Ritzau.

- Mandag begynder med regn og blæst, der bliver frisk til kuling, men ikke kommer til at give problemer. I løbet af aftenen bliver det mere tørt, men i nattens løb kommer en ny frontbølge med regn ind over Danmark, fortsætter han.

Tirsdag vil mange derfor igen vågne op til regn, som dog i løbet af dagen bliver afløst af tørt vejr og måske et kig til solen, hvis man er heldig.

- Der er chance for at se solen tirsdag og onsdag mellem bygerne, men det er ikke roligt vejr, for det vil stadig blæse. Bortset fra tirsdag eftermiddag og onsdag er der generelt mange skyer og nedbør alle dage, siger Frank Nielsen.

I horisonten torsdag former der sig et nyt stormvejr ved Irland og Skotland, men ifølge prognoserne rejser det op mod Norge i stedet for Vestkysten.

- Torsdag bliver nok ugens dårligste vejr. Vi kan se et nyt stormlavtryk. Det kommer ikke til Danmark, men vi får fronterne fra systemet, så det blæser op natten til torsdag. Der kan også komme tøsne, regn og en kuling fra syd-sydvest, siger Frank Nielsen og tilføjer:

- Vi har at gøre med en ustadig vejrskuffe så at sige. Det er blæsende i perioder, men vi slipper for storm. Fredag står det på lidt køligere vejr med slud og haglbyger.

Ugen lægger ud med temperaturer på mellem fem og syv grader. Hen mod weekenden falder temperaturerne til to til fem grader, og der er mulighed for nattefrost i ugens slutning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce