cookie-og-privatlivspolitik
Femernforbindelsen skal føres i land i området nær Rødbyhavn på Lolland.
Foto: PR

Femern

Klar til at måle op til Femern

Lokal repræsenteret landinspektørvirksomhed sikret fire år på Femernprojektet.
18. oktober 2017 kl. 10:57 Af Margit Olsen

Annonce

I de kommende fire år skal landinspektørfirmaet LE34, som har lokale filialer i Nykøbing og Maribo levere landinspektørydelser på Femernprojektet.

Virksomheden LE34, som har 24 kontorer i hele Norden, deriblandt to lokalt, skal de kommende fire år være en del af det forberedende arbejde i forbindelse med byggeriet af den kommende Femernforbindelse.

Virksomheden har gennem længere tid løst opgaver for Femern A/S og har nu vundet en udbudsrunde for de kommende fire år.

Opgaverne bliver blandt andet levere bistand i forbindelse med ekspropriation, jordfordeling og indgåelse af frivillige aftaler til Femern-projektet. Desuden skal der gennemføres flere matrikulære sager og afsættes arealer og skel i marken, skriver LE34 i en pressemeddelelse.

Virksomheden har indtil nu været inde over opgaver som juridiske og rettighedsmæssige afdækning af, hvilke arealer inde i landet og langs kystlinjen, som Femern A/S har behov for.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

Annonce