cookie-og-privatlivspolitik
Nisse Christoffer Høyer Rasmussen kunne i første afsnit af "Tinkas Juleeventyr" skimtes bag Anette Støvelbæk og Neel Rønholt. Han kan også ses i aftenens afsnit.
Foto: ©Jan Knudsen

Underholdning

Christoffer vil leve af sit skuespil

Autisme og kronisk sygdom slukker ikke drømmen.
23. december 2017 kl. 11:50 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

Lige siden Christoffer Høyer Rasmussen var lille, har han set tv i juletiden. Han elsker at se julekalender, og er vild med både Pyrus og Nissebanden. I år har der dog været en ekstra grund til at sidde klistret foran skærmen. Den 22-årige maribonit er nemlig selv statist i TV2 julekalenderen “Tinkas Juleeventyr”.

At han en dag skulle optræde i film lavet af folk som den amerikanske prisvindende instruktør Brian de Palma, var der næppe mange, som havde troet, da Christoffer Høyer Rasmussen begyndte på Sankt Birgitta Skole.

Som barn kunne han ikke tale, og han har været tilknyttet både sprogskole og talepædagog. Dengang stod det uklart hvorfor, men i 2009 blev han diagnosticeret med infantil autisme. Senere er den kroniske tarmsygdom colitis ulcerosa kommet til.

Men trods alt har Christoffer Høyer Rasmussen været med i mange film og teaterforestillinger.

Læs om sygdommene som kan ikke slå den 22-årige autodidakte skuespiller ud. Han vil mere, og målet er stadigvæk at komme til at leve af skuespillet i lørdagens Folketidende.

Klik her for at læse Folketidende på PC

Klik her for at læse via en mobil enhedKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sygehusene yder over evne 21. juli 2019 kl. 22.30

AF: MARTIN WOUTERS

stormøde mellerm… 21. juli 2019 kl. 08.57

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

Annonce