cookie-og-privatlivspolitik
Jimilian og Blak klar med ny musik. Arkivfoto

Underholdning

Lokale musikere klar med nye sange

Blak og Jimilian er begge klar med ny musik
29. december 2017 kl. 19:30 Af Marianne Knudsen og Margit Olsen

Annonce

- Jeg er meget mere end “Nede Mette.” Det siger Henrik Blak, der stammer fra Nakskov, og som onsdag udgav sit debutalbum, “Sene Nætter Sydpå.”

I en pressemeddelelse skriver Sony Music, at “streamingkongen fra 4900 Nakskov” kommer igennem hele følelsesregisteret på albummet, hvor han synger om kærlighed, indrømmelser, break ups og fejltagelser.

- Kvinder er altid den røde tråd i min musik, og derfor er “Sene Nætter Sydpå” dedikeret til netop dem, siger Blak selv.

Alle sangene på “Sene Nætter Sydpå” danner i tråd med hinanden realistiske historier fra Blaks eget liv. Det handler om hans forhold til kvinder, og om hvordan han håndterer situationer med kvinder.

Ifølge Blak selv er albummet med til at åbne op for nye sider af ham som artist:

- Indtil nu har vi lagt meget vægt på afro-lyden. Men i “Sene Nætter Sydpå” bliver der åbnet op for nye døre. Jeg er meget mere end “Nede Mette.” Jeg vil gerne vise, at der er andre sider af mig, som I ikke har set endnu, siger han.

Også kollegaen Jimilian fra Maribo er klar med ny musik.

Med nyt, platinblondt hår, tager Jimilian musikken i en helt ny retning, når han på tracket ’Det Der’ skubber de elektroniske klubrytmer til side og skruer op for attitude og provokerende lyrics, der blandt andet lyder ”Dig og dine veninder, mig i midten” og ”Jeg forstår ikke, hvordan du kan hade, når jeg har gjort din dame glad”, forlyder det i en pressemeddelelse i forbindelse med udgivelsen.

- Det Der er et af de hårdeste numre, jeg har lavet, fortæller Jimilian.
- Den er skrevet ud fra følelsen af at have fået nok. Jeg var irriteret og gad ikke høre på noget fra nogen. Budskabet i sangen er i virkeligheden bare, at folk skal slappe lidt af og passe sig selv. De skal generelt skrue ned … Men selvfølgelig op for Det Der!

Nummeret følges op af en musikvideo i begyndelsen af det nye år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce