cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Trafikinformation på Nykøbing F station

Svar til Lars Boye Petersen indlæg om Tafikinformation på Nykøbing F station.
05. januar 2018 kl. 16:43 Af Hans

Årsagen til, at der ikke vises sporbenyttelse for Lokaltog A/S på Nykøbing F station, skyldes ene og alene DOT. Folketidende havde en artikel om problemet for 1 år siden og herlovede de, at få det rettet I løbet af foråret 2017, men intet er sket.

Jeg har sammen med andre skrevet om problemet via DOT´s Facebook gruppe og her skriver de igen, at det vil blive rettet her I starten af år 2018. Jeg fik denne besked fra DOT, der I første omgang også prøvede, at lægge ansvaret fra sig:

"Jeg har gravet lidt i visningen af sporbenyttelse på DOT-skærme for Lokaltog, som I har helt ret i, ikke fungerer. Det skyldes nogle spidsfindigheder i dataoverførslen mellem de forskellige systemer, og vi er meget opmærksomme på det.

Den gode nyhed er, at vi forventer, at løses først i det nye år, så I inden længe vil kunne se sporbenyttelsen for Lokaltog på DOT-skærme.

Mange hilsner Elisabeth, DOT”

Dette forhold er ikke bare I Nykøbing F, men også I Køge, Slagelse og Holbæk.

Systemet hvor sporbenyttelsen til Lokaltog A/S kommer fra, er fra det same system, hvor sporbenyttelsen for DSB tog kommer fra.

Så nu har en af de uduelige Stationsbestyrer I Nykøbing F givet dig et svar. Om du kan bruge det er helt op til dig selv!!

Og bemærk: Jeg svarer for egen regning. Dette er ikke et svar fra Banedanmark.

Med venlig hilsen

Hans Christensen

Kettingevej 149

4892 Kettinge
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: HELENE WIINGAARD

Sikke et spild... 21. februar 2019 kl. 13.50

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26