cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Hvor mange gange må man bryde loven?

I den forgangne uge var vi igen vidende til en minister, der erkendte at have brudt loven uden at det får konsekvenser.
21. januar 2018 kl. 21:47 Af John Wennerwald

Denne gang er det udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) som på et samråd erkendte, at hun og hendes ministerium er ansvarlig for, at mennesker er udvist af Danmark i strid med loven.

Sagen handler om at udlændinge- og integrationsministeriet ventede for længe med at reagere på en principiel dom fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Den fastslog, at alvorligt syge skal have reel adgang til nødvendig medicin i hjemlandet, før de kan sendes hjem.

Desværre er det ikke første gang, at Inger Støjberg er i samråd om fejlagtig eller ulovlig administration i ministeriet. Sidste år måtte Støjberg erkende, at hun havde fejlinformeret Folketinget i sagen om de såkaldte barnebrude og ulovlig adskillelse af ægtepar.

Folketinget bestemmer naturligvis hvad der er lovligt og så længe, der er flertal bag, kan en minister handle ulovligt. Desværre, vil jeg sige i denne sag.

John Wennerwald

Regionsrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35