cookie-og-privatlivspolitik

4

Billeder


Foto: Claus Hansen

112

To kvæstet i trafikulykke - veje genåbnet

OPDATERET 10.05: To biler stødte mandag morgen sammen på Vestlolland. To personer er transporteret til sygehuse.
26. februar 2018 kl. 08:08 Af Jakob Poulsen og Jesper Bøgh

Annonce

Der er atter ryddet op, og vejene er genåbnet efter en trafikulykke ved 07.40-tiden mandag morgen på Højrebyvej ud for Toldbodvej nær Søllested på Vestlolland.

To personbiler stødte af endnu ukendte årsager sammen, og en person blev efterfølgende fløjet med redningshelikopter til behandling på Rigshospitalet, mens en anden er kørt i ambulance til behandling på Nykøbing Sygehus, oplyser politiets vagtchef.

Ifølge folketidende.dks oplysninger sad begge de tilskadekomne - en mand og en kvinde - i samme bil, og det er manden, der er fløjet til Rigshospitalet, mens kvinden er kørt til Nykøbing Sygehus.

Noget der bekræftes af Jakob Petersen, indsatsleder fra Lolland-Falster Brandvæsen på ulykkesstedet.
- Et ægtepar i en blå Hyudai i10 kørte ud på Højrebyvej fra Toldbodvej og blev påkørt bagfra af en mand i en Opel. Vi måtte skære ægteparret fri ved at skære stolpe og sidedør af, fortæller Jakob Petersen.

Politiets vagtchef har ikke nogen oplysninger om, hvor slemt de to personer er kommet til skade - eller andre oplysninger om de implicerede eller ulykken - men han tilføjer, at betjentene på stedet ikke har vurderet, at ulykken var så alvorlig, at det var nødvendigt at tilkalde en bilinspektør for at fastslå, hvordan ulykken skete.

Både Højerebyvej og Toldbodvej var i en periode spærret omkring ulykkesstedet, hvilket skabte kø på Højrebyvej. Vejene er dog som nævnt atter åbnet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CONNI NIS-HANSEN

Snigmord på offentlig… 16. december 2018 kl. 12.07

AF: ANDREAS ELLEBY

Lolland bank ingen selv indsigt 14. december 2018 kl. 06.06

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen mangler læger 02. december 2018 kl. 22.45

Annonce