cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder


Foto: Anders Knudsen

112

Forbud mod udkørsel er ophævet

OPDATERET 14.45: Sydsjælland og Lolland-Falster politi har ophævet forbuddet mod udkørsel, men oplyser stadig om trafikale problemer.
27. februar 2018 kl. 13:48 Af Sofie Rising

Annonce

Meget glat på Sydmotorvejen - flere uheld på på strækningen Eskilstrup-Stensved. Kør forsigtigt og giv dig god tid. Eller - hvis du kan - bliv hjemme i varmen, skriver Sydsjællands Politi på twitter.

Ifølge Radio SydhavsØerne har der været et mindre færdselsuheld på Sydmotorvejen ved afkørsel 46 Saksøbing i norgående retning, og vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi melder om flere uheld.

- Situationen er kaotisk og sigtbarheden er lig nul. Vi kæmper en kamp for at danne os et overblik, og jeg har ingen detaljer om de forskellige uheld, siger Ole Hald, vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

En af Folketidende.dks læsere oplyser også om et trafikuheld på Sydfalster.

- Det glatte føre var omkring klokken 12.45, skyld i et mindre uheld på Gl. Landevej. En bus var på vej mod Gedser og en traktor med hænger var på vej nordpå - da traktorens hænger ikke kunne stå fast på vejen og begyndte at glide ud, og ramte bussens sidespejl. Der skete kun materiel skade, og efter en halv times tid kom der en anden bus fra Movia, som kunne fragte passagererne videre, skriver Sabrina Holck.

Lolland-Falsters beredskab er også blevet kaldt ud til et trafikuheld i Rødby, hvor en bilist er kørt i grøften men er ikke kommet til skade.

Har du oplysninger om uheld og trafikale problemer på Lolland-Falster, så send os et tip på nyhedsdesk@folketidende.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen mangler læger 02. december 2018 kl. 22.45

AF: JOHN WENNERWALD

Danmarks pensionister 25. november 2018 kl. 21.48

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Fluer & Folkeslag 24. november 2018 kl. 22.29

Annonce