NFH pryglede bundholdet

Sarah Iversen kan juble efter en af sine syv scoringer i den stensikre 39-27 sejr over Ajax. Foto: Claus Bech, Scanpix

Det danske mesterhold gentog 12-måls sejren fra efteråret og vandt stensikkert 39-27 over rækkens agterlanterne Ajax i Bavnehøj Arena.

NFH hentede den ventede sejr over bundholdet, da falstringerne viste klasseforskellen på et hold, der skal i DM-slutspil og oprykkerne på sidstepladsen.

Gæsterne rykkede fra 4-3 via 9-4 til 14-8 og halvlegsstillingen 19-9, hvorefter kampen selvfølgelig var afgjort efter 30 minutter.

Det betød, at NFH-træner Jakob Larsen kunne bruge bænken bredt efter pausen, således at samtlige markspillere kom på scoringslisten.

NFH kunne i ro og mag spadsere en komfortabel sejr hjem og samtidig spare på kræfterne til Champions League-opgøret mod FC Midtjylland på lørdag.

Med sejren rykker NFH op på femtepladsen før sidste spillerunde om en halv snes dage.

Kristina "Mulle" Kristiansen blev NFH-topscorer med ni mål efterfulgt af Sarah Iversen med syv.

Læs mere om kampen i Folketidende torsdag.