cookie-og-privatlivspolitik
Mellem Saxkjøbing Hotel og gårdbutikken skulle der via porten have været en offentlig adgang om til et grønt åndehul for alle. Det projekt er nu sat på standby.

2

Billeder

Mellem Saxkjøbing Hotel og gårdbutikken skulle der via porten have været en offentlig adgang om til et grønt åndehul for alle. Det projekt er nu sat på standby.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Grundejer sprang fra det grønne åndehul bag hotel

Byfornyelsesprojekt i gårdhaverne bag Hotel Saxkjøbing bremses af en for lav tilslutning fra grundejerne.
19. juni 2018 kl. 08:56 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Byfornyelsesprojektet i gårdhaverne bag Saxkjøbing Hotel, hvor der ikke umiddelbart er offentlig passage om til, ser ud til at være strandet.

- Projektet er sat på standby. Sådan er situationen blevet, efter at vi desværre har måttet konstatere, at en af grundejerne har trukket sig, lige inden projektet var helt i mål, fortæller Casper Henriksen, der er chefkonsulent ved Land & By, til Folketidende.


Brugt mange timer

Casper Henriksen kan også konstatere, at der er brugt mange konsulenttimer, energi og penge på at skabe rammerne for det byfornyelsesprojekt, som der er holdt adskillige møder omkring. Projektet handlede om at skabe et offentligt tilgængeligt grønt åndehul bag Hotel Saxkjøbing såvel som alle de andre grundejere fra Vestergade, Gåsetorvet og Juniorsgade og hele vejen rundt om ?hullet?.

Men det rekreative område, som var på skitseform og havde været til gennemsyn hos de engagerede grundejere, der var med på idéen, ser nu ud til at hænge i en meget tynd tråd.

- Jeg medgiver, at det umiddelbart ikke ser ud til at blive til noget med projektet, konstaterer Casper Henriksen om det kommunale byfornyelsesprojekt til en anslået pris på 1,9 millioner kroner.

kmpKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce