cookie-og-privatlivspolitik
Kato er et af de store danske musiknavne, der indtager Torvet 1. august, når der er dømt RadioSydhavsøerne Live.
Kato er et af de store danske musiknavne, der indtager Torvet 1. august, når der er dømt RadioSydhavsøerne Live.
Foto: PDH

Ugeavisen

Stort koncertbrag venter!

Der er musik for næsten enhver smag, når Radio SydhavsØerne 1. august præsenterer Kato, Bro, Djämes Braun og Zididada.
10. juli 2018 kl. 11:05 Af Manfred Sørensen

Annonce

“Come to my casa. We’re gonna have a party in my casa”

Sådan lyder de første linjer af Zididadas populære sang “Zididada Day,” og der bliver rig mulighed for at have en fest og synge med på den og mange andre hits til dette års Radio SydhavsØerne Live, der løber af stablen onsdag 1. august i forbindelse med tre-dages arrangementet NFH Koncerter, der for et par år siden tog over efter Nykøbing F. Festuge.

Programmet er nu fastlagt, og igen i år er det lykkedes radioen at tiltrække store danske navne.


Som altid kan du høre kunstnerne, du kender fra radioen, samt nye upcoming navne til koncerten. Kato, Bro, Djämes Braun og Zididada er hovednavne, så der bliver med sikkerhed skruet helt op for feststemningen.

Kato er aktuel med sommersinglen ?Motions? og Zididada er vendt tilbage med endnu en sang, der emmer af sommer og som ganske enkelt hedder ?Sommersang?.

Djämes Braun er blevet et soloprojekt, men bestemt ikke mindre danseværdigt af den grund, og Bro byder på hits som “Sydpå” titelmelodien til Paradise Hotel 2018 og selvfølgelig storhittet “Hvor er du Bro”


Upcoming navne

Ud over de store stjerner, har Radio SydhavsØerne inviteret en række upcoming danske navne til at spille. Jeppe Loftager, Pauline, Pastell og BasedBoys glæder sig til at bidrage til festen.

Så glæd dig til Radio SydhavsØerne Live, der åbner NFH Koncerter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce