cookie-og-privatlivspolitik
Udklædningerne hører med til Beachwalk.

17

Billeder

Udklædningerne hører med til Beachwalk.
Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

Gik gak-gak op ad strandvejen

Babes, Bacardi Breezers og Baywatchdrenge. Til dette års traditionsrige gakkede Beachwalk manglede intet.
16. juli 2018 kl. 13:00 Af Martin Skov Poulsen

Annonce

MARIELYST Måske var vejret lørdag ikke helt til en vild gåtur fra Nykøbing med endemål Marielyst, men med det øjensynligt høje alkoholindtag på den 10 kilometer lange rute var det trods alt nok godt, at solen ikke stegte de unges hjerner oveni.

Langs ruten stod hjemmeværnsfolk parat til at lukke ned for trafikken, mens det farverige og højlydte optog passerede forbi. Ifølge en hjemmeværnsmand, der har været med til at sørge for sikkerheden ved de øvrige års Beachwalk, var dette års deltagerantal en smule lavere end sædvanligt. På den gode side af 400 deltagere anslog han det til. Det er anslået godt 100 færre end de foregående år, men årets Beachwalk hang også i en tynd tråd og var tæt på ikke at blive afholdt. Men med en hurtig indsats fra arrangørerne Benjamin Nordstrøm og Mike Foghs side lykkedes det alligevel til sidst at få alle tilladelser i hus, så Beachwalk kunne blive en realitet.

Klokken 14 afgik optoget fra Englandsvej i Nykøbing, og to timer senere nåede det til Væggerløse, hvor deltagerne tog et velfortjent hvil. Klokken 17 gik deltagerne det sidste stykke ned ad Marielyst Strandvej til en vild, gakket og sjov aften på stranden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce

ANNONCE