cookie-og-privatlivspolitik
Udklædningerne hører med til Beachwalk.

17

Billeder

Udklædningerne hører med til Beachwalk.
Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

Gik gak-gak op ad strandvejen

Babes, Bacardi Breezers og Baywatchdrenge. Til dette års traditionsrige gakkede Beachwalk manglede intet.
16. juli 2018 kl. 13:00 Af Martin Skov Poulsen

Annonce

MARIELYST Måske var vejret lørdag ikke helt til en vild gåtur fra Nykøbing med endemål Marielyst, men med det øjensynligt høje alkoholindtag på den 10 kilometer lange rute var det trods alt nok godt, at solen ikke stegte de unges hjerner oveni.

Langs ruten stod hjemmeværnsfolk parat til at lukke ned for trafikken, mens det farverige og højlydte optog passerede forbi. Ifølge en hjemmeværnsmand, der har været med til at sørge for sikkerheden ved de øvrige års Beachwalk, var dette års deltagerantal en smule lavere end sædvanligt. På den gode side af 400 deltagere anslog han det til. Det er anslået godt 100 færre end de foregående år, men årets Beachwalk hang også i en tynd tråd og var tæt på ikke at blive afholdt. Men med en hurtig indsats fra arrangørerne Benjamin Nordstrøm og Mike Foghs side lykkedes det alligevel til sidst at få alle tilladelser i hus, så Beachwalk kunne blive en realitet.

Klokken 14 afgik optoget fra Englandsvej i Nykøbing, og to timer senere nåede det til Væggerløse, hvor deltagerne tog et velfortjent hvil. Klokken 17 gik deltagerne det sidste stykke ned ad Marielyst Strandvej til en vild, gakket og sjov aften på stranden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce