cookie-og-privatlivspolitik
Linedansere fra Vordingborg og gymnasterne fra Maribo Gymnastik Forening (på fotoet herover fra Lollands Centret) var med til at skabe endnu mere liv på Onsdagsmarkedet.
Linedansere fra Vordingborg og gymnasterne fra Maribo Gymnastik Forening (på fotoet herover fra Lollands Centret) var med til at skabe endnu mere liv på Onsdagsmarkedet.
Foto: Torben Larsen

Lollands-Posten

Onsdagsmarked var igen på tæerne

Selvom sommerens Onsdagsmarkeder i Maribo fik en flot start i forrige uge, så var man endnu mere oppe på tæerne i onsdags.
17. juli 2018 kl. 09:47 Af Henrik Ekberg

Annonce

Og denne gang i bogstaveligste forstand, idet der var opvisninger af både gymnaster og dansere.

Et hold dygtige voksne gymnaster fra Maribo Gymnastik Forening og danserne fra Happy Feet Linedance i Vordingborg fik med opvisninger i Lollands Centret og på torvet sat ekstra kolorit på onsdagens marked. Samtidig fik de delt ud af deres glæde ved de to former for motion og fællesskab.

Glad og tilfreds var også Birger Christensen, formand for Maribo Handel, efter sommerens andet vellykkede Onsdagsmarked.

- Der var rigtig mange mennesker og denne gang var der også mange turister - fra blandt andet Sverige, Norge og Tyskland, fortæller Birger Christensen.

- Handlen var på nogenlunde samme niveau som på årets første Onsdagsmarked - for mange at turister var promært nysgerrige osere. Men der var dog fin fremgang for salget i madboderne og i salget af fadøl og sodavand. Og det var populært med opvisningerne af de dygtige gymnaster og linedansere, konstaterer Birger Christensen.

Læs mere om Onsdagsmarkedet og se flere billeder på side 8.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce