cookie-og-privatlivspolitik
Stubbekøbing i solnedgang, set fra Ida.

2

Billeder

Stubbekøbing i solnedgang, set fra Ida.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Fortiden gemmer sig under kølen

Som en del af Blå Eventyr sejler M/F Ida onsdagssejlads 25. juli klokken 19.00 fra Stubbekøbing og 19.15 Bogø.
28. juli 2018 kl. 10:59 Af Henning Kørvel

Annonce

Som en del af Blå Eventyr præsenterer M/F Ida i samarbejde med Vordingborg Kommune og Museum Sydøstdanmark en særsejlads ud over det sædvanlige. Fortiden under kølen er en helt special oplevelse for dem, der interesserer sig for marinearkæologi.

Turen tager udgangspunkt i de spændende historier, der gemmer sig under Grønsunds vande. Alt det, som man ikke kan se med det blotte øje, bliver bragt til live af Museum Sydøstdanmark på denne eksklusive tur.

Historien ved, på og under Grønsund trækker spor tilbage til Venderne, Valdemarerne og verdenskrigene. M/F Ida besøger fundstederne for skibsvrag og bopladser fra jægerstenalderen, og deltagerne vil også få information om naturen og geologien under vandet.

Turen er en del af M/F Idas onsdagssejladser, og der sejles onsdag 25. juli klokken 19 fra Stubbekøbing og 19.15 fra Bogø. Turen koster 120 kroner for tre timers sejlads med foredrag, og billetter kan købes på www.idasvenner.dk.,

Intersserede, der ønsker at vide mere om, Blå Eventyr, kan finde information herom på www.vordingborg.dk/blaa-eventyr. Her kan man også se kort over både vandsport og marinearkæologiske aktiviteter i vores farvande.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce