cookie-og-privatlivspolitik
Noget af det Henriette håber på at få mere tid til er, at genoptage hendes tidligere virke som rådgiver/konsulent hjemme hos kunden.
Noget af det Henriette håber på at få mere tid til er, at genoptage hendes tidligere virke som rådgiver/konsulent hjemme hos kunden.
Foto: Privat

Ugeavisen

"Rivejern" fejrer 10 år i Nygade

Forretningen Madame Butterfly i Nygade er klar med et brag af en fødselsdag, hvor 10-året bliver fejret i 10 dage.
01. august 2018 kl. 12:12 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Fra 1. til 10. august sætter indehaver Henriette Rohrbeck alle sejl til, når hendes butik Madame Butterfly i Nygade fylder 10 år.

- Vi fejrer de 10 år i 10 dage, men selve fødselsdagen er 8. august. Og i de 10 dage giver jeg 10 procent rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer. Det vil også sige, at der er rabat at hente på de spritnye varer fra Du Milde og Margot - og det er altså ikke tit, det sker, her hos mig, smiler Henriette.

For det er hende, der bestemmer, og sådan har det altid været - en kvinde, der siger sin mening og giver et ærligt svar.

- De 10 år har budt på mange gode oplevelser, og megen latter. Og jeg har fået opbygget gode relationer til mine stamkunder - de "piger" betyder meget - ja og det gør deres mænd jo egentlig også. De gider at gå med på shopping, når de kan sidde i min store sofa og få en kop kaffe imens, fortæller Henriette, der har taget en stor beslutning for butikkens fremtid.

- Jeg lukker Madame Butterfly her i Nygade og flytter hele molevitten til butikken på Marielyst. Jeg har sidste arbejdsdag i Nykøbing 31. januar 2019. Det har jeg simpelthen besluttet - blandt andet fordi jeg er blevet beriget med to skønne børnebørn. Dem prioriterer jeg højt - for de er sgu "livets dessert". Flytningen medfører udvidede åbningstider i butikken i sommerlandet, og jeg tager systuen og personalet med. Vi bibeholder konceptet med, at vi tilretter gratis - tøj herfra skal passe 100 procent - hvis altså jeg har noget, at skulle have sagt, griner hun.

Noget af det Henriette håber på at få mere tid til er, at genoptage hendes tidligere virke som rådgiver/konsulent hjemme hos kunden.

- Det gjorde jeg for år tilbage. Jeg hjalp kvinder med at få styr på garderoben og stilen. Rigtig mange har tøj hængende i skabet, de aldrig får brugt eller som ikke sidder pænt. Så jeg er glad, hvis jeg kan hjælpe dem med at undgå fejlkøb. Det er både en spændende og sjov udfordring - det er fedt at "flytte" mennesker, så de lander på den "rigtige hylde".


Sjov Du Milde relation

Madame Butterfly fortsætter som eneforhandler på Falster med Margot, Du Milde, Nü og Isay, og i den forbindelse har Henriette en sjov historie.

- Det er sjovt at tænke på, at Du Milde pigerne og jeg åbnede forretning på nøjagtig den samme dag - 8. august 2008 - så vi kan fejre fødselsdag sammen i år. Deres seneste kollektion er netop lige landet - igen med nogle fantastiske kjoler med mere, slutter hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce