cookie-og-privatlivspolitik
Flotte veteranbiler som disse på dækket af Ida vil kunne opleves igen søndag 12. august.
Flotte veteranbiler som disse på dækket af Ida vil kunne opleves igen søndag 12. august.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Veteranbiler får sejltur

Veteranbiler tilbydes en tur over Grønsund med M/F Ida på veterankøretøjsdagen søndag 12. august.
11. august 2018 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Igen i år byder M/F Idas Venner på veterankøretøjsdag søndag 12. august med involvering af Ida. Køretøjer, der er over 30 år gamle, kan deltage, og de der har gamle stationære motorer eller andre gamle ting, de gerne vil vise andre, er velkommen til at udstille dem på havnearealerne i Stubbekøbing og på Bogø.

Idas Venner opfordrer interesserede til at køre med deres køretøjer på Falster, Bogø og Møn, og fra klokken senest 9.30 kan de udstilles på havnene, således at publikum får lejlighed til at se dem. Fra klokken 10 bliver der igen mulighed for at krydse Grønsund med Ida til en reduceret pris uden tilmelding.

Arrangementet giver ejere af veterankøretøjer lejlighed til at lufte klenodierne, og på havnene vil der være behjælpelige Ida-folk til stede. På havnen i Stubbekøbing vil Idas Venner have opstillet sit telt, hvor man vil kunne købe kaffe og andre drikkevarer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce