cookie-og-privatlivspolitik
Anders R. Gjesing som Pasha i NørregadeTeatrets opsætning af "Doktor Zhivago" i Hylddalen.
Anders R. Gjesing som Pasha i NørregadeTeatrets opsætning af "Doktor Zhivago" i Hylddalen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Lollands-Posten

Russisk stordrama i Hylddalen

Musicalen "Doktor Zhivago" kan opleves i Hylddalen til og med 18. august.
13. august 2018 kl. 08:33 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Selvom NørregadeTeatrets stort anlagte musical "Doktor Zhivago" fik en uheldig start, spiller den lystigt de næste par dage.

Folketidendes anmelder Hans Jørgen Møller uddelte ikke stjerner, da han ligesom alle andre til premieren kun fik første akt at se. Men det han så inden uvejret brød løs, var han begejstret for.

For de mange involverede fra NørregadeTeatret og de mange publikummer, kan man kun håbe, at Hylddalen ikke hyldes i mere uvejr resten af ugen. Fra tirsdag til og med lørdag 18. august kan man opleve historien om doktoren, der gennemlevede første verdenskrig, den russiske revolution og stor kærlighed.

Mere end 150 mennesker er involveret i den kæmpestore opsætning af stykket.

De 50 er skuespillere på scenen. De er som oftets i NørregadeTeatrets store forestillinger en blanding af professionelle og amatører.

18 musikere leverer musikken fra "orkestergraven",. Resten af den store flok har haft opgaver som scenebyggere, malere, sydamer, sminkører, frisører, påklædere, rekvisitfolk, lys- og lydteknikere, sceneafviklere, servicefolk og cafépersonale.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce