cookie-og-privatlivspolitik
Bibliotekar Daniel Martin Jacobsen fortæller,  at G.B. Gamers er tænkt som en spilleklub, hvor fællesskabet er ligeså meget i fokus som spillene.
Bibliotekar Daniel Martin Jacobsen fortæller, at G.B. Gamers er tænkt som en spilleklub, hvor fællesskabet er ligeså meget i fokus som spillene.
Foto: Guldborgsund-bibliotekerne

Ugeavisen

Kom og vær med i et nyt gamer-fællesskab

Er du vild med at spille computerspil eller kender du en, der er? Så er Guldborgsund-bibliotekernes nye spilleklub, G.B. Gamers helt sikkert et besøg værd.
13. august 2018 kl. 12:51 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Lørdag 18. august starter den spritnye gamerklub G.B. Gamers i Aktivitetsrummet på Hovedbiblioteket. Klubben, der henvender sig til børn og unge i alderen 10 til 17 år, mødes fem lørdage fra klokken 10 til 14 i løbet af efteråret, hvor medlemmerne fra gang til gang aftaler, hvad der spilles. Selv om det selvfølgelig er computerspillene, der er omdrejningspunktet, er der andet til klubben end bare at spille:

- G.B. Gamers er tænkt som en spilleklub, hvor fællesskabet er ligeså meget i fokus som spillene. Det gælder ikke bare om at vinde og være bedst, men ligeså meget om at hygge sig sammen og lære af hinandens erfaringer. Og så skal vi selvfølgelig spille en masse nye, fede spil, fortæller bibliotekar Daniel Martin Jacobsen, der selv er lidt af en gamer.

Selv om G.B. Gamers er tænkt som en klub med faste medlemmer, er der også mulighed for at kigge forbi og prøve af, om klubben er noget for én.

- Alle er selvfølgelig velkommen til at komme en lørdag og være med. Har man tænkt sig at komme hver gang eller de fleste gange, er det en god idé at melde sig ind i klubben. Det er gratis og giver lidt mere indflydelse, da alle medlemmerne af klubben er med til at vælge, hvilke spil vi skal spille, fortæller Daniel.

Første gang klubben mødes kan deltagerne være robot for en dag, når G.B. Gamers tjekker Nintendo's Labo ud til Switch.

Klubben mødes desuden 8. september, 29. september, 24. november og 8. december.

Har du lyst til at spille med, så kig forbi en af lørdagene eller meld dig ind i klubben ved at sende en mail til Daniel på mail dmja@guldborgsund.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce