cookie-og-privatlivspolitik
Jeanette Andresen er i gang med at ansætte mere personale til Ø'ens Madkammer ved Cargo Syd A/S i Nørre Alslev. Her sammen med Simone Jørgensen.
Jeanette Andresen er i gang med at ansætte mere personale til Ø'ens Madkammer ved Cargo Syd A/S i Nørre Alslev. Her sammen med Simone Jørgensen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Medvind for Ø'ens Madkammer

Restauranten ved Cargo Syd A/S I Nørre Alslev er blevet et hit såvel til hverdag som til fest.
13. august 2018 kl. 12:52 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Direktøren for transportcentret Cargo Syd A/S og Ø'ens Madkammer i Nørre Alslev, Jeanette Andresen, er en travl kvinde. Især lige i øjeblikket, hvor hun er i gang med at køre et nyt hold af medhjælpere ind i restauranten.

- Vi har heldigvis rigtig meget at se til i Ø'ens Madkammer, hvor vi både serverer dagens ret, som er meget populær, samt ting fra vores a'la carte kort. Især vores torsdags-tilbud med stegt flæsk, kartofler og persillesovs ad libitum har vores kunder taget til sig, fortæller Jeanette Andresen.

Udover de mange retter på menukortet, er Ø'ens Madkammer involveret i mange forskellige opgaver med mad ud af huset.

- Vi leverer eksempelvis madpakker til Folketidendes Rejseklub, vi leverer mad til fodboldstævnet Hardy Cup her i Nørre Alslev, og så videre. Vi er altid parate til at komme med et godt tilbud - folk kan således også afvikle deres private fester her, siger Jeanette Andresen.

Det gælder således også lørdag 25. august, hvor Ø'ens Madkammer lægger kvadratmeter til et stort loppemarked arrangeret af Ravnse Beboerforening. Under mottoet "- den enes skrald den andens guld" kan interesserede købe en stand på tre gange tre meter og sælge ud af sine ejendele.

- I den forbindelse er der muligheder for at købe lækre forfriskninger hos os. Vi sælger blandt andet frokost, kaffe og kage under hele loppemarkedet, som afvikles fra klokken 10-15, fortæller Jeanette Andresen.

Ø'ens Madkammer arrangerer også tema-aftener. Fredag er der således "Sex and the City" tema med Cosmopolitans og lækre tapas. Lørdag aften er der "Amerikansk aften" med hot wings, spareribs, pulled pork og burgere.

Og skulle man nu blive hængende efter loppemarkedet lørdag 25. august, bydes der på "Mexicansk aften" med kylling, oksekød, grøntsager, tortillas, tacoskaller, osv. Det hele kan i så fald skylles ned med Coronas og Mojitos.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce