cookie-og-privatlivspolitik
Banko-Carl kører showet i Rudbjerghallen 16. september sammen med Brian og Fætter, der også kendes som duoen Butterflyes.
Banko-Carl kører showet i Rudbjerghallen 16. september sammen med Brian og Fætter, der også kendes som duoen Butterflyes.
Foto: Privat

Extra Posten

Bankoshow skal sætte ny rekord

Rudbjerg FB og Meny, Nakskov, står for bankoshow med Banko-Carl i Rudbjerghallen søndag 16. september og håber at sætte Meny-rekord med gevinster for over 150.000 kroner.
21. august 2018 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Han har passeret 81 år, men er stadig showmaster. Og søndag 16. september vil Banko-Carl kunne opleves live i Rudbjerghallen, når Rudbjerg FB og Meny, Nakskov, blænder op for et mega bankoshow, som legenden styrer deltagerne igennem med hjælp fra Brian og Fætter, som også kendes som duoen Butterflyes.

Over 1.000 gevinster vil blive sat på højkant, og den samlede præmiesum er på over 140.000 kroner med hovedparten af gevinsterne fra Meny, Nakskov.

- Der bliver plads til 750 deltagere. Vi havde to muligheder for indretning af hallen, men i samarbejde med Banko-Carl er valget faldet på, at tribunen placeres i den højre side af hallen, der giver mere plads på gulvet. Ellers står scenen normalt i hallens bageste ende, siger Michael Hansen, formand for Rudbjerg FB.

Al salg af adgangsbilletter til 75 kroner, der ombyttes ved indgangen til seks spilleplader, sker gennem Meny i Nakskov.

- Handlende i Nakskov medvirker også med gevinster, og vi er stadig i dialog med butikkerne om medvirken og satser på at komme op på over 150.000 kroner i gevinster, og arrangementet således bliver det hidtil største Meny-bankoshow, siger Michael Hansen.

Fordi Banko-Carl vægter det, vil der være gratis is til børn fra Meny. Dørene vil blive åbnet klokken 13.30, og klokken 15.00 går Banko-Carl og Butterflyes på scenen, og starter showet. Ifølge Michael Hansen kommer showet til at vare tre timer med to pauser, hvor der sælges kinesisk lotteri med store gevinster på højkant.

- Vi håber, at pladserne bliver udsolgt. Vi har aldrig været medarrangør af så stort et arrangement før. Vi glæder os derfor meget til det og håber naturligvis også, at det bliver en god forretning for Rudbjerg FB, siger Michael Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce