cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor skal du huske firmagaverne

Det vil til hver en tid være en subjektiv vurdering at fastslå, hvad der er en god gave.
17. august 2018 kl. 14:00 Af Annonce

Annonce

Som virksomhedsejer er det vigtigt, at dine medarbejdere er glade og tilfredse, så de altid præsterer deres bedste og giver sig fuldt ud, for at tingene går så godt som muligt i din virksomhed.
Hvordan holder man bedst muligt sine medarbejdere glade og tilfredse? Svaret er ganske simpelt: Firmagaver(sponseret link). Vi kommer i det følgende med en række eksempler på, hvad firmagaver kan gøre for dine medarbejdere - men i ligeså høj grad for din virksomhed og dens ry udadtil.

Motivation
De fleste kan nikke genkendende til, at de til en vis grad har arbejdet sammen med en flad og på ingen måde motiveret medarbejder. Det smitter. Faktisk kan det ødelægge mere, end man lige går og tror, og man må aldrig undervurdere vigtigheden af, at der eksisterer motivationsfaktorer i virksomheden.
En gave til medarbejderne er en enorm motivationsfaktor, og for de fleste gør det, at de yder deres maksimale og præsterer i virksomhedens ånd og gør, hvad der er bedst for virksomheden.
Der vil altid være chefer, der mener, at arbejdet i sig selv er en god nok motivationsfaktor. Men mennesket fungerer ikke således, og mange har brug for motivationsfaktorer ved siden af deres job.

Atmosfæren i virksomheden
I forlængelse af motivation er det relevant at kigge på, hvad firmagaver kan gøre for den interne atmosfære i virksomheden. Svaret er, at det kan gøre meget. Når dine medarbejdere får motivationsfaktorer i form af gaver, så stopper gnidningerne og de andre små ting, som man måske ikke bemærker i samme grad, når medarbejderne er umotiverede.
Det er nemlig ingen hemmelighed, at det psykiske arbejdsmiljø er mindst ligeså vigtigt som det fysiske arbejdsmiljø, og derfor vil du med det samme opleve en rar atmosfære, hvis alle medarbejderne trives.
Det bliver også lettere for dine medarbejdere at klare de stressede perioder, hvor presset er ekstra tungt, og tingene virker uoverskuelige. Her er det nemlig en enorm motivationsfaktor, at medarbejderne bliver belønnet yderligere med gaver.

Anerkendelse
Mange kloge hoveder har i tidens løb nævnt vigtigheden af anerkendelse, fordi vi mennesker i bund og grund bare gerne vil forstås og anerkendes for det stykke arbejde, som vi laver her i verden. For en medarbejder er det stort at blive anerkendt af arbejdsgiveren med en gave. Her er det på ingen måde beløbet, der tæller - det er udelukkende anerkendelsen, der er vigtig.
Jo mere personlig firmagaven er, jo bedre viser man anerkendelsen. Det er dog ikke et krav, at man giver samtlige medarbejdere personlige gaver, og i teorien er det blot vigtigt, at man husker at anerkende sine medarbejdere, hvad end det er i form af gaver eller ord. Gaver viser dog, at der er handling bag ordene, og derfor er firmagaver fortsat en fantastisk idé.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce