cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Bliv social- og sundhedsassistent og gør en forskel

Står du og skal beslutte dig for, hvad du skal lave i fremtiden, og har du en evne til og et ønske om at gøre en forskel for andre mennesker, vil du med fordel kunne uddanne dig til social og sundhedsassistent.
17. august 2018 kl. 14:38 Af Annonce

Annonce

Har du et stort overblik og en evne til at læse situationer og mennesker, har du en stor interesse i mennesker og deres velbefindende, så egner du dig godt til jobbet som social og sundhedsassistent. (sponseret link)

Som tidligere nævnt har mange et misforstået forhold til jobbet som social- og sundhedsassistent, og tror derfor, at man udelukkende beskæftiger sig med ældrepleje, men dette er på ingen måde tilfældet. At være social og sundhedsassistent giver dig langt flere muligheder. Du kan blandt andet også beskæftige dig med pleje og hjælp til både fysisk og psykisk handicappede, i genoptræningsenheder, samt arbejde på sygehuse og i psykiatrien - kort sagt er mulighederne mange. Du er naturligvis også mere end velkommen til at beskæftige dig med ældrepleje og hjemmepleje hos borgerne, hvor du vil være med til at sikre, at borgeren kan få den bedst mulige hverdag. Om du vælger den ene eller den anden vej som social- og sundhedsassistent er underordnet, da du, uanset hvilken vej du vælger, vil komme til at beskæftige dig med mennesker, der har stor brug for din hjælp, eller som måske endda er afhængige af din hjælp - du vil altså komme til at gøre en stor forskel i mange menneskers liv.

Der er brug for dig
Behovet for social og sundhedsassistenter vil kun blive større over de næste mange år, og behovet er allerede nu så stort, at der flere steder er stor mangel på social- og sundhedsassistenter.
Vi ønsker sandsynligvis alle, at vores forældre, bedsteforældre, familiemedlemmer med særlige behov og andre pårørende, med behov for pleje og hjælp eller for at bo på plejehjem, får den bedste behandling og altid føler sig godt tilpas. Generelt har størstedelen af os også et ønske om, at ikke kun vores egne familiemedlemmer har det godt og får en god behandling, men at alle ældre oplever en god behandling og har det godt.

I dag må vi blot sande, at uanset om det drejer sig om ældrepleje eller pleje og hjælp til fysisk og psykisk handicappede, er der udfordringer med at få trådene til at nå sammen, netop grundet den store mangel på hænder inden for plejeområdet. Mange mennesker har et misforstået forhold til jobbet som social- og sundhedsassistent og dette resulterer blandt andet i, at de ikke er oplyst om, hvilken rolle en social- og sundhedsassistent kan spille i en borgers liv. For borgeren kan hjælpen fra en social- og sundhedsassistent være med til at give borgeren et bedre syn på livet og en forbedret hverdag, blandt andet gennem den pleje og vejledning, som borgeren modtager. Samtidig kan besøget og hjælpen også virke motiverende for borgeren, da det hjælper borgeren til at kunne klare visse ting selv og dermed få en lettere og mere givende hverdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce