cookie-og-privatlivspolitik
De deltager i Værtens Mindste Broløb. Fra venstre Ella Jessen, Britta Pedersen Ruth Bech, Birthe Inga Rasmussen, Lisbeth Andersen, Birte Rasmussen og Flemming Rasmussen.
De deltager i Værtens Mindste Broløb. Fra venstre Ella Jessen, Britta Pedersen Ruth Bech, Birthe Inga Rasmussen, Lisbeth Andersen, Birte Rasmussen og Flemming Rasmussen.
Foto: privat

Extra Posten

- Ihhh, hvor vi glæder os!

16 beboere på Lykkeseje Plejecenter har meldt sig til Værtens Mindste Broløb.
27. august 2018 kl. 09:30 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

"Vi er så glade for, at vi fra Lykkeseje må deltage i Værtens Mindste Broløb, og I kan tro, at vi glæder os. Således er der allerede indkøbt bobler til alle, der gennemfører - og det gør vi jo alle. Vi træner i at gå - for målet er, at uanset om vi deltager i kørestol eller med rollator, så går alle, der fysisk kan, over mållinjen og gerne samlet. Det bliver så dejligt, og hvis I vidste, hvor vores borgere taler om det! Det bliver årets event for os."

Sådan skriver Dorthe Lieblein Rasmussen fra Team Lykkeseje i Søllested på Lolland i en mail til arrangørerne af Seniorland.dk

Kørestols- og Rollatorræs, der er en del af Værtens Mindste Broløb, som finder sted i Karrebæksminde lørdag 8. september.

Beboere og personale på plejecenteret i Søllested havde hørt om den specielle broløbsdisciplin i radioen og rettede henvendelse til arrangørerne for at høre, om de også måtte være med i kørestols- og rollatorræset, der i fjor havde mere end 230 deltagere fra flere kommuner i Midt- og Sydsjælland.

Foreløbig er der tilmeldt 16 deltagere fra Lykkeseje, men Dorthe Lieblein Rasmussen vil ikke udelukke, at der kommer flere tilmeldinger, hvis plejecenteret kan skaffe en bus mere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce