cookie-og-privatlivspolitik

Extra Posten

Shop amok i Nakskovs butikker

Aftenåben med pallesalg og outlet i byens butikker - og spændende fjorddage på Hestehovedet og i Langø.
30. august 2018 kl. 10:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Der er som sædvanligt masser af gode tilbud i butikkerne og festlig stemning i gaderne, når Nakskov Handel & Erhverv inviterer til aftenåbent fredag 31. august frem til klokken 21.

Der er dømt shop amok, når butikkerne præsenterer alle deres gode tilbud som pallesalg og outlet, så de kan følge med selv de mest favorable discounttilbud med priserne totalt i bund.

I gaderne og på Axeltorv er der loppemarked fra klokken 14, og både i butikkerne og ved boderne i gaderne vil der være hygge og oplagte muligheder for en god handel og for at møde en mange af dem, du kender.

På Nytorv er der mad og hygge, når Den gamle Digegaard byder lækker aftenmenu, og fra klokken 19 spiller Hermans Humle John Mogensen-sange ved Klokketårnet og sætter fut i gaderne.

Har du lyst til en hestevognstur, kan du få en tur med hest og vogn i Nygade, hvor der er stoppested foran Ulla's Topline.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce