cookie-og-privatlivspolitik
Boderne foran bageren plejer at tiltrække masser af folk under høstmarkedet.
Boderne foran bageren plejer at tiltrække masser af folk under høstmarkedet.
Foto: privat

Extra Posten

Sol over høstmarkedet

Vejret har stor betydning for, om årets høstmarked slår an. Sol betyder masser af mennesker - dårligt vejr det modsatte.
30. august 2018 kl. 14:38 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Men på forhånd er alt planlagt, så årets høstmarked i Horslunde kan forløbe fint og godt - lige meget hvordan vejret så skulle finde på at arte sig.

- Det er Horslundes handel og erhverv, der sammen med landsbyens borgerforening er initiativtagere til det årlige høstmarked, der år for år vokser. Formålet er at vise, hvad vi har at byde på i landsbyen Horslunde - eksempelvis inden for handel, erhverv, service og foreningstilbud og ikke mindst vise landsbyens energiprofil, lyder det fra Ole Bruun fra Horslunde og Omegns Borgerforening.

Både Dagli'Brugsen, Købmanden og Horslunde Selskabslokaler byder ind med aktiviteter og tilbud til høstmarkedet.

Frimann Biler udstiller hybridbiler, og FriBike Cykler viser det nyeste inden for cykler og scootere, som kører på el, og masser af lokale håndværkere viser, hvad de kan tilbyde eksempelvis inden for varmepumper, isolering, nye vinduer og tage.

Som et nyt tiltag, der startede i det små sidste år, er der byloppemarked, hvor private opfordres til at lave små, private loppemarkeder hjemme i indkørslen eller garagen.

Det begyndte sidste år - og måske bliver det en succes i år!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce