cookie-og-privatlivspolitik
Byggefirmaet Bjarne Petersen A/S købte 33 nye biler til sine håndværkere hos Ødegaard Biler A/S i Nykøbing.
Byggefirmaet Bjarne Petersen A/S købte 33 nye biler til sine håndværkere hos Ødegaard Biler A/S i Nykøbing.
Foto: Flemming Karlsen

Ugeavisen

Byggefolk på storindkøb af 33 nye Ford Transit

33 nye Ford Transit biler blev forleden overrakt til håndværkerne fra Ødegaard Biler til byggefirmaet Bjarne Petersen A/S.
28. august 2018 kl. 10:47 Af , Hans Gandrup

Annonce

Travlhed for byggefolk giver også omsætning andre steder. Hos bilbranchen for eksempel.

Det blev demonstreret i stor målestok forleden, da Ødegaard Biler A/S afleverede 33 helt nye Ford Transit - med alskens ekstraudstyr - til håndværkerne fra byggefirmaet Bjarne Petersen A/S.

Hos Ødegaard Biler på Herningvej i Nykøbing glædede Hans Jørgen Madsen sig over millionhandelen, da bilerne blev afleveret og konstaterede, at man har valgt "fra øverste hylde" - også hvad angår udstyr.

Ødegaard Biler oplyser i øvrigt selv, at man er godt tilfreds med en samlet andel på cirka 25 procent af markedet for erhvervsbiler i landsdelen i øjeblikket.


Festdag for firmaet

Bjarne Petersen fra byggefirmaet konstaterede, at leveringen af nye biler var en festdag for det 44 år gamle firma - med i øvrigt 44 medarbejdere.

- Vi håber, I bliver glade for de nye biler. I må love os, at I standser bilen engang imellem og går ind til en kunde og laver noget arbejde. Ellers er der ingen penge til diesel, lød det fra direktøren ...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce