mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annoncer: Overvejer du et nyt boligprojekt?

Går du med et nyt projekt i tankerne, men er du lidt usikker på, hvordan du skal gribe det an?
30. august 2018 kl. 12:57 Af Kuben Managment

Annonce

Der er mange overvejelser at gøre, når man går med idéen om et nyt boligprojekt. Lige så spændende det kan være, lige så frustrerende kan det være igennem de mange processer. Vi vil gerne spare dig for nogle af frustrationerne og hjælpe dig på vej, med nogle af overvejelserne. Læs med og få gode til dit nye boligprojekt.

Inden du kommer alt for godt i gang
Inden du er i gang med at hyre håndværkere og bestille det helt store læs materialer, er det en god idé at komme helt ned på jorden og få lagt en plan. Det kan være du stadig kun er i idé fasen, hvor du prøver at komme videre til at eksekvere det. Først og fremmest er dette ikke noget, du kan klare på egen hånd. Du skal have hjælp for mange hænder, og det er der intet i vejen med. På den måde bliver det en meget større succes, for du ville ikke kunne klare det selv.
Det kan være en god idé at have nogen at sparre med omkring dine idéer. Nogen der kan rådgive dig, i forhold til hvilken retning du skal i. Din idé skal igennem en projektudvikling for at den kan komme på benene. Læs mere her(sponseret link) om projektudvikling. Hvis du virkelig gerne vil føre din idé ud i livet til et rigtigt boligprojekt, er rådgivning fra flere forskellige mennesker næsten essentielt. Tag alt det hjælp og rådgivning du kan få. Det vil helt sikkert gøre processen nemmere for at komme nærmere at påbegynde dit boligprojekt.

Hvad så når det står færdigt?
Når du er kommet godt i gang med hele din projektudvikling, er der flere ting, du skal gøre dig tanker om. Hvad skal der ske, når boligprojektet står færdigt? Du kan vælge at sælge det til højest bydende, og tjene nogle ”hurtige” penge på den måde. Du kan også vælge at leje boligerne ud, hvilket vil være det mest naturlige, når du nu har brugt tid og ressourcer på det her boligprojekt. Se det som en rigtig god investering.
Hvis du mest er til det der med selve byggeprojektet, kan udlejningsprojektet være en anelse uoverskueligt. Find i stedet nogen der kan administrere det for dig fx realadmin.dk(sponseret link). På den måde slipper du for alt det administrative ved at leje boligerne ud, og du kan nu læne dig tilbage og nyde din investering, der poster penge i pengekassen. Det lyder måske meget nemt det hele, men det kræver en del arbejde, før du kan nå i mål.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN ENEMARK

Børnefamilie valgte… 14. november 2018 kl. 16.03

AF: LINDA SOMMER

Tag ansvar for styrke… 12. november 2018 kl. 01.13

AF: JOHN WENNERWALD

Anoreksi og forældrerollen 11. november 2018 kl. 22.44

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Svindel og humbug 11. november 2018 kl. 00.46

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvor er vi heldige i Guldborgsund 10. november 2018 kl. 16.03

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvorfor skriver I om… 10. november 2018 kl. 13.22

Annonce