cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Sådan sørger du for at holde dit helbred sundt

Det kommer stensikkert ikke som nogen overraskelse, at det er vigtigt for dig, at du sørger for at holde dit helbred sundt.
30. august 2018 kl. 13:00 Af Sensetik & Tandklinikken Østerbro

Annonce

Men hvordan gør du egentlig det? Det findes der et utal af forskellige svar på. Du kan nemlig holde dit helbred sundt på mange forskellige måder, alt efter dit behov. De typiske svar lyder på, at du skal dyrke masser af motion og spise sundt, men det er også vigtigt, at du ikke glemmer de større helbredsmæssige forhold. Det er netop disse, dette indlæg handler om.
Ønsker du et sundt helbred hele vejen rundt, kan du med fordel læse med her, hvor du finder råd til, hvordan dette kan lade sig gøre.

Ret op på kropslige skavanker, før det er for sent
Dagens første råd handler om, at du skal sørge for at rette op på dine skavanker, før det er for sent. Det kan være, du bøvler med ondt i ryggen eller spændingshovedpine, eller måske kan du ikke holde til at gå mere end én kilometer ad gangen på grund af dine knæ. Det er vigtigt, at du sørger for at søge hjælp til skavanker som disse, da de ellers kan blive forværret ganske meget. Får du ikke rettet op på problemerne, kan det have alvorlige konsekvenser for dig og kan komme til at påvirke din hverdag. Sørg derfor altid for at søge hjælp hos en læge, en fysioterapeut, kiropraktor eller andre fagfolk, som kan afhjælpe dine smerter.

Det er ingen skam at søge hjælp hos en parterapeut
Kører dit parforhold ikke lige så godt, som du ønsker, det skal? Så husk på, at det aldrig er nogen skam at søge hjælp hos en parterapeut. Et parforhold, der ikke er velfungerende, kan nemlig påvirke din hverdag mere, end du måske går og tror. Med parterapi bliver det lettere at sætte ord på dine følelser og få italesat de problemer, der er i forholdet. Lyder dette som noget for dig, bør du og din partner give det en chance. Prøv parterapi i København(sponseret link) ved at følge linket, som leder dig hen til kompetente fagfolk, der står klar til at hjælpe ethvert forhold.

Hold din tandhygiejne i orden
Mange danskere lider af tandlægeskræk, hvilket afholder dem fra at besøge tandlægen. Dog er det utroligvigtigt, at du sørger for at holde dine tænder i orden, da det ellers kan have flere negative konsekvenser. Det kan først og fremmest blive dyrt for dig, hvis du går i længere tid med skader på dine tænder. Derudover kan det give dig slemme smerter, som kan påvirke din hverdag markant. Få derfor bestilt en tid hos din tandlæge med det samme. Hos tandlæge Østerbro(sponseret link) kan du eksempelvis nemt og hurtigt bestille online.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce