cookie-og-privatlivspolitik
Legeskibets legematroser sætter gang i leg og byder på besøg i Legeskibets legeunivers.
Legeskibets legematroser sætter gang i leg og byder på besøg i Legeskibets legeunivers.
Foto: Guldborgsund Kommune

Ugeavisen

Ohøj - alle små landkrabber!

Frem til lørdag bliver der liv og glade dage på havnen i Nykøbing. Legeskibet lægger til i Nykøbing F. Havn fra 1. til 8. september og byder alle kommunens borgere op til leg.
03. september 2018 kl. 10:36 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Fra 1. til 8. september får Nykøbing F. Havn besøg af en stor gammeldags skonnert, der lægger til på kajen lige bag Anne's Fisk (Stengade nr. 13-15). Her vil uddannede "legematroser" fra Gerlev Legepark opstille store legestationer på kajen samt skabe skræddersyede legeaktiviteter på kajen i samspil med byens borgere.

I weekenderne fra klokken 10 til 16 og i hverdagene fra klokken 15 til 19 kan børn, familier og barnlige sjæle frit lege på Legeskibets store legestationer samt få rundture på det gamle skib og høre om livet til søs.

Legeskibet er opstået i et samarbejde mellem Gerlev Legepark ved Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden.

Skibet præsenterer en bred vifte af aktiviteter, som instrueres af de 20 tilknyttede legematroser. Alle legematroser er uddannet fra Gerlev Legepark, der har mere end 30 års erfaring med formidling af leg og bevægelseskultur.

Under Legeskibets besøg på Nykøbing F. havn indrettes et midlertidigt havnebyrum bygget op om Legeskibets to speciel indrettet containere, der er fyldt med fede aktiviteter. Lege- og bevægelsesområdet byder på en række aktiviteter med leg og bevægelse for alle aldre.

Legeskibets legematroser sætter gang i leg og byder på besøg i Legeskibets legeunivers.

Hvis du er heldig kan du i legen opleve Kaptajn Kokomo, hans pirater og det store havuhyre der lever i havets mørke bølger. I Legeskibets lege skal du smøre ærmerne op, for du skal samarbejde, kæmpe den gode kamp, udfordre og hjælpe din makker.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce