cookie-og-privatlivspolitik
Kaffe med kage hitter i Kaffe & Vinhuset i Midtpunktet. Kristina Søager er ny bestyrer af stedet.
Kaffe med kage hitter i Kaffe & Vinhuset i Midtpunktet. Kristina Søager er ny bestyrer af stedet.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Nu mere fokus på kage og vin

Kristina Søager er ny bestyrer af Kaffe & Vinhuset i Midtpunktet i Nykøbing. Udvalget af kager er vokset, og så er der blandt andet lavet et vinhjørne.
03. september 2018 kl. 10:36 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Der blæser nye vinde på 2. sal i Midtpunktet. Kaffehuset hedder nu Kaffe & Vinhuset, og bag det står bestyrer Kristina Søager, der har arbejdet i cafeen under den tidligere ejer.

- Jeg begyndte heroppe i sin tid bare for at give en hånd med. Det udviklede sig, og i dag er jeg rigtig glad for at have fået mulighed for at bygge videre på det nye Kaffe & Vinhuset. Vi er et rigtig godt team heroppe, og jeg nyder min arbejdsdag med besøg af alle vores søde kunder. En del af dem kommer hver dag, så ofte ved vi jo, hvad de foretrækker at spise eller drikke - men vi kan da blive overrasket, smiler Kristina Søager.

Et af de nye tiltag, der har hittet hos kunderne, er den nye kagemontre fyldt med lækre kager. Den er populær hos både børn og voksne.

- En anden nyhed er, at vi har skiftet kaffeleverandør, så nu får vi vores kaffe fra det italienske Segafredo, og vi har investeret i en super lækker og ret avanceret kaffemaskine. Kaffen er økologisk, og vi har fået et kursus i kaffebryggeriets mange facetter. Og sidst men ikke mindst er vi meget glade for vores nye vinhjørne - deraf også navnet Kaffe & Vinhuset. Så nu har kunderne mulighed for at komme ind og drikke et godt glas vin eller nyde et glas sammen med lidt at spise, fortæller Kristina Søager.


Et sted med god atmosfære

- Jeg er rigtig glad for cafeens beliggenhed her i Midtpunktet, hvor jeg oplever, at vi har et rigtig godt sammenhold butikkerne imellem. Vi løfter stedet i flok. Og så holder jeg af atmosfæren her i Kaffe & Vinhuset. Den har noget sjæl - også på grund af indretningen med træmøbler og bløde sofaer, smiler hun og fortsætter:

- Her er plads til alle, og kørestole, barnevogne og lignende kan sagtens komme op med elevatoren. Her er børnevenligt - vi har spil, legetøj med mere - og så må man hjertens gerne amme her.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce