cookie-og-privatlivspolitik
Det nye badedyr Carl er klar til leg, når svømmecentret holder superweekend.
Det nye badedyr Carl er klar til leg, når svømmecentret holder superweekend.
Foto: privat

Extra Posten

Superweekend i Nakskov Svømmecenter

I weekenden 8.-9. september byder Nakskov Idrætscenter på gratis adgang i svømmecenteret og masser af gode rabatter på alle abonnementskort.
06. september 2018 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Nakskov Idrætscenter byder 8.-9. september på Superweekend i svømmecenteret. Det er ensbetydende med, at der er gratis adgang i svømmecenteret i hele weekenden, ligesom der også traditionen tro er rigtig gode rabatter på alle abonnementer, det vil sige på 12-turs kort samt halv- og helårskort.

Dette plejer at være at være en weekend med masser af gæster i svømmecenteret og lange køer for at få fat i de gode tilbud. Det forventes igen i Nakskov Idrætscenter, hvor man ser frem til en weekend, hvor rigtig mange gæster Nakskov Idrætscenter på den ene eller anden måde.

Udover en svømmetur i sportsbassinet eller  afslapning i varmtvandsbassinet kan man afprøve den oppustelige badeskildpadde Carl, der for nylig er blevet indviet.

Der er gratis adgang både lørdag og søndag klokken 10-16.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her