cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Orienteringsløb i Holmeskoven

Samtidligt med Frugtfestival i Sakskøbing afholdes orienteringsløb
07. september 2018 kl. 10:26 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Med tilladelse fra Krenkerup Gods bliver der igen i år afholdt et orienteringsløb lørdag 15. september i Holmeskoven med start mellem klokken 13.00 og 14.00 fra den "Røde Plads" ved Apotekervænget. Løbet er arrangeret af Maribo Orienterings Klub, MOK, i tæt samarbejde med Frugtfestivallen.

Der er udlagt tre baner en lang/svær på 5,9 km med 16 poster, en kort/svær på 4.3 km med 12 poster og en begynder let bane på 4,3 km med 13 poster. Efter løbet er der frisk frugt til alle givet af Gasa Nord Grønt, Sakskøbing.

Blandt alle, der gennemfører en af de tre baner og samtidig har alle seks rigtige på en udleveret tipskupon, har Frugtfestivallen udloddet en middag for to på Hotel Saxkjøbing. Det koster 20 kroner at deltage i lang, kort bane og begynderbanen for voksne og 10 kroner for børn på begynderbanen.

Inden starten vil nybegyndere kunne få en instruks i reglerne for løbet og brug af kortet. På begynderbanen er et kompas ikke nødvendigt. Læs mere om den 11'ende Frugtfestval og dens program herunder sportstilbud på hjemmesiden "Sydhavsøernes Frugtfestival".

Eventuelle spørgsmål kan rettes til MOKs formand Carsten Borgen på telefon 22897661 eller Erik Bohn-Jespersen på telefon 54707039.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce