cookie-og-privatlivspolitik
Børn cykler, når de voksne skaber mulighederne. Med kampagnen Alle Børn Cykler vil Cyklistforbundet og TrygFonden inspirere skoler og forældre til at bakke op om børnecykling.
Børn cykler, når de voksne skaber mulighederne. Med kampagnen Alle Børn Cykler vil Cyklistforbundet og TrygFonden inspirere skoler og forældre til at bakke op om børnecykling.
Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard

Ugeavisen

To hjul - masser af eventyr venter unge cyklister

76 klasser med i alt 1.671 elever fra skoler i Guldborgsund Kommune deltager i Cyklistforbundets og TrygFondens kampagne Alle Børn Cykler 2018.
10. september 2018 kl. 08:59 Af Manfred Sørensen

Annonce

Cyklistforbundets børnemotionskampagne 'Alle Børn Cykler' kører de to første uger af september med over 100.000 elever fra skoler over hele landet. Cyklistforbundet opfordrer allerede nu skoler til at indsende en nominering til prisen som Årets Cykelskole. 36 kommuner er særlig samarbejdspartner i årets kampagne.


En stærk vej at gå!

Mere cykling er en stærk vej at gå, hvis man som skole eller forældre gerne vil hjælpe børn til et godt og aktivt børneliv. Derfor vil Cyklistforbundet sammen med TrygFonden inspirere børn til at cykle mere i hverdagen og inspirere skoler og forældre til at bakke op om børns cykling.


Giver børn frihed

- Der er mange og store fordele at høste, når børn cykler og bevæger sig mere i hverdagen. Daglig cykelmotion giver sunde børn, der lærer bedre i skolen. At kunne cykle giver også børn frihed, oplevelser og selvtillid, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Over 100.000 elever fra skoler over hele landet deltager i de to organisationers kampagne Alle Børn Cykler 2018, der har 'To hjul - masser af eventyr' som årets tema. 

I de to første uger i september konkurrerer eleverne om cykle flest dage. Hovedpræmien er mountainbikes fra SCO til en hel klasse.

36 kommuner bakker som særlig samarbejdspartner op om årets kampagne, og i Guldborgsund Kommune deltager 76 klasser og dermed i alt 1.671 elever.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce