cookie-og-privatlivspolitik
Der blev trænet motorik og sanser udenfor, da Ugeavisens fotograf kiggede forbi Toreby Privat Pasningsordning. Det var vist både udfordrende og sjovt, syntes børnene.

5

Billeder

Der blev trænet motorik og sanser udenfor, da Ugeavisens fotograf kiggede forbi Toreby Privat Pasningsordning. Det var vist både udfordrende og sjovt, syntes børnene.
Foto: Fl.Keith Karlsen

Ugeavisen

Sisse og Ib passer ungerne i Toreby

Ægtepar med mange års erfaring tilbyder trygge rammer for de små i Toreby Privat Pasningsordning.
11. september 2018 kl. 11:09 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I et hjem, der er indrettet efter børnenes præmisser, tilbyder Sisse og Ib Larsen pasning af landsdelens små poder, indtil de skal videre i børnehave. Det sker på Torebyvej 76, og sådan har det været siden 2005, hvor de startede op som privat stordagpleje.

- Vi har plads til ti børn, og igennem årene har vi været i kontakt med mange skønne børn og deres forældre. Det er en livsstil for os, og hver gang vi sender børnene videre i børnehave, er vi stolte over at have givet ham eller hende en masse brugbart med i rygsækken, fortæller Sisse Larsen, der tilføjer, at der i skrivende stund er èn ledig plads, og at en privat pasningsordning ikke er dyrere end den kommunale dagpleje.

Børnene skal aldrig i gæstedagpleje, ligesom der heller ikke kommer andre børn i gæstedagpleje i huset. Ferier og lukkedage meldes ud i god tid, og skulle der opstå sygdom blandt de voksne, er der tilknyttet en fast vikar, som børnene kender godt.

- Vores mål er at skabe en hverdag med faste rutiner og hyggelige traditioner, og vi gør meget ud af tænke læring ind i alt, hvad vi laver med børnene. Samtidig med at vi giver dem masser af nærhed, kærlighed. De får mange succesoplevelser, men det er også vigtigt, at de lærer at tackle nederlag - det er jo også en del af livet, smiler Sisse Larsen.

- Vi ønsker ikke at blive husket for bare at passe børn. Vi vil huskes for at have gjort en forskel. Og vi håber, at være medvirkende til, at børnene går herfra som selvhjulpne børn, der kan indgå i et fællesskab, og som føler sig elsket og værdsat.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce