cookie-og-privatlivspolitik
Pernille Skotte og Sabrine Feldt ved fryseren i Ulla's Topline, som siden  billedet her er taget, er blevet fyldt med råt kød til både hunde og katte.
Pernille Skotte og Sabrine Feldt ved fryseren i Ulla's Topline, som siden billedet her er taget, er blevet fyldt med råt kød til både hunde og katte.
Foto: privat

Extra Posten

Råt kød til Vuffi og Mis

Nu kan Ulla's Topline's kunder være med på barf-moden - det vil sige at fodre deres kæledyr med råt kød.
11. september 2018 kl. 10:20 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Der var engang, hvor hunde levede af rester fra deres menneskers tallerkener og gryder.

Siden er der heldigvis kommet fokus på kæledyrenes kost, og i dag lever de fleste hunde af tørfoder, som i nøje afmålte mængder og med det rette indhold af alt, hvad dyret har brug for, resulterer i flotte hunde med blank pels og gode knogler.

Men mange hundeejere mener nu, at det ligger tættere på hundens natur at leve af råt kød. Det kaldes at "barfe" - eller at råfodre sit kæledyr, det være sig hund eller kat.


Fryser fuld af kød

Denne efterspørgsel på råt kød har Ulla's Topline nu efterkommet.

I butikken er en hel fryser nu fyldt med råt kød i frossen tilstand, klar til at tage med hjem til hunden - eller katten for den sags skyld.

I fryseren findes der foder til alle varianter af hunde og katte: unge dyr, gamle dyr, syge dyr, raske dyr...

-Det er en stor fordel, at kødet er frosset og komprimeret. For det kan jo være svært at have store lunser råt kød eller hele kødben liggende, hvis man bor i en lejlighed, som Pernille og Sabrine fra Ulla's Topline gør opmærksom på.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce