cookie-og-privatlivspolitik
Sofie Olsen må sandsynligvis igen sidde over i aften når NFH møder Ringkøbing.
Sofie Olsen må sandsynligvis igen sidde over i aften når NFH møder Ringkøbing.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Hele bagkæden mangler

Ringkøbing i store problemer før kampen mod NFH i aften
10. september 2018 kl. 13:10 Af Thomas Jensen

Annonce

Det er ikke noget at sige til, hvis Ringkøbing-træner Mads Brandt har en smule bange anelser før aftenens udekamp i Power Arena. I forvejen råder han over en smal trup, og i aften er de tre førstevalg på bagspilspositionerne alle ukampdygtige.

Venstrehåndede Michelle Brandstrup, Jane Meilvang og Sille Thomsen er alle ude til aftenens kamp i Håndboldligaen.

Dermed kunne det godt tyde på en ensidig forestilling i aften, og Mads Brandt kalkulerer da heller ikke med point.

- Nej, selvfølgelig gør jeg ikke det, men jeg håber, at vi kan yde mere modstand end EH Aalborg gjorde, siger træneren og hentyder til NFH's nedsabling af nordjyderne på hele 34-13 for en uge siden.

- Første gang man optræder på udebane i Nykøbing kan godt være en voldsom oplevelse, og vi kommer også under et gevaldigt tryk, så det handler om at trække tempoet så langt ned, som overhovedet muligt for at undgå den helt store lussing, siger Mads Brandt, der dog pointerer.

- Men dermed ikke sagt at vi ikke går på banen for at vinde. Det gør vi altid, men jeg er godt klar over, at det bliver ekstremt svært, siger Mads Brandt.

Han har set NFH's kamp mod Skanderborg og vil forsøge sig med noget af det samme spil.

- Der var plads på ydersiden i deres forsvar, og det er noget, som vi skal forsøge at udnytte, mener træneren, der forlanger, at der fightes i 60 minutter, nøjagtig som Skanderborg gjorde mod NFH og var tæt på den helt store overraskelse.


Lutter sejre

NFH indtager lige nu en delt førsteplads i Håndboldligaen med lutter sejre i de tre første kampe, og Jakob Larsen forventer da også en sejr i aften mod Ringkøbing, men man skal ikke sætte næsen op efter en sejr på over 20 mål igen.

. Sådan en kamp som mod Aalborg rammer man måske en gang i hver sæson, hvor alt lykkedes, og det kan vi ikke forvente sker igen, siger Jakob Larsen, der ikke var helt tilfreds med indsatsen i Skanderborg i torsdags.

- Det gav os en reminder om, at hvis vi ikke gør tingene 100 procent, så får vi problemer mod alle hold, pointerer Jakob Larsen, der til aftenens kamp igen må se bort fra Sofie Olsen, der døjer med knæproblemer.

Der er kampstart klokken 19:30 i Power Arena.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 17. april 2019 kl. 23.04

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce