cookie-og-privatlivspolitik
Kunstner Søren Mølstrøm fra Kunst ud til Folket fik Kaj Munk på Maribo Torv til at tale - Rydsmarkens børnehave og to førsteklasser fra Sankt Birgitta skole lyttede
Kunstner Søren Mølstrøm fra Kunst ud til Folket fik Kaj Munk på Maribo Torv til at tale - Rydsmarkens børnehave og to førsteklasser fra Sankt Birgitta skole lyttede
Foto: Lise Ravnkilde

Lollands-Posten

Kaj Munk-statuen ville danse

Søren Mølstrøm fik Kaj Munks statue til at tale.
10. september 2018 kl. 13:10 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Børn fra Rydsmarkens børnehave og førsteklasserne fra Sankt Birgitta skole sad klar, da Kaj Munks statue talte.

Søren Mølstrøm fra Kunst ud til Folket havde børnenes fulde opmærksomhed, da han ved hjælp af sin maskine fik statuen til at tale til børnene.

Inden Søren Mølstrøm fik sig spolet helt ind på Kaj Munks tale, hørte man først nogle af alle de lyde statuen har lyttet til gennem årene.

Børnene lyttede koncentreret til susen og bylyde, og jublen var stor, da der kom tydelige kysselyde.

At børnene forinden havde hørt om Kaj Munk var åbenlyst. Det var heller ikke så meget de faktuelle ting om digterpræsten, der blev fortalt denne dag.

Efter en meget kort intro til Kaj Munk, fik statuen ordet og den ville tale om dans. Den ville allerhelst danse og hver gang Søren Mølstrøm sagde dansk, fortolkede statuen det til børnenes store begejstring som dans.

Adspurgt om det er i orden at pjatte med historien på den måde, var Søren Mølstrøm ikke i tvivl.

- Jeg tror, at børnene, og også de voksne går herfra og undrer sig, hvad var det for noget. Men jeg er sikker på, at de aldrig glemmer denne statue, sagde han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce