cookie-og-privatlivspolitik
Ellen Garde.
Ellen Garde.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Sundhedsdag i Sakskøbing

Gåtur, sund frokost og foredrag.
11. september 2018 kl. 10:20 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Kom og få indblik i den aldrene hjerne og opskriften på hvordan du selv kan styrke dit hjerne-netværk.

Det fortæller Ellis Bilslev-Jensen fra Kræftens Bekæmpelse, Sakskøbing Lokaludvalg og fortsætter:

- Det er Ellen Garde, der er læge og lektor ved Institut for Folkesundhedsvidenskab & Center for Sund Aldring, Københavns Universitet, der fortæller om, at med moderne teknikker som MR-skanning bliver vi bedre og bedre til at se de spor alder, livsstil og sygdom efterlader.

Hjernen er vores helt personlige dagbog. Ved foredraget tages du med på en rejse ind i hjernen, får med detaljerede billeder indblik i hvad synlige aldersforandringer betyder for hjernens funktion.

Bagefter præsenteres den nyeste viden om, hvordan du selv kan styrke din hjernes netværk fra fysiske og mentale tiltag til betydningen af socialsamvær med nye oplevelser, kost og søvn.

Det hele foregår på Hotel Saxkjøbing søndag 23. september. Dagens program ser således ud:

Klokken 11 - starter dagen med en gåtur langs Sakskøbing fjord. Klokken 12 - er der spisning med sund mad + en genstand for 100 kroner + 10 kroner i gebyr på det nyrenoverede hotel. Klokken 14 - holder hjerneforsker Ellen Garde sit foredrag om at holde hjernen i gang hele livet og det nyeste indenfor hjerneforskning. Klokken 16 - dagen slutter.

Ønsker man kun foredraget, kan billetter købes ved indgangen til 60 kroner, eller kan man tilmelde sig og betale på Billetten.dk senest torsdag 13. september. Ønsker man yderligere oplysning kan man kontakte Ellis, telefon 20 21 56 48 eller Lene, telefon 21 82 71 27.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce