cookie-og-privatlivspolitik

Lollands-Posten

Tag godt imod tilflyttere

Lolland Kommune har oprettet en bosætningspulje med 200.000 kroner til aktiviteter for god modtagelse af tilflyttere.
11. september 2018 kl. 08:34 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Har du og din forening en god ide til, hvordan man kan tage mod tilflyttere? Så er der mulighed for at få tilskud til at realisere ideen.

Lolland Kommune har oprettet en bosætningspujle på 200.000 kroner.


Aktivitetstilskud

Pulljen skal yde tilskud til aktiviteter der skaber god lokal modtagelse af tilflyttere i lokalsamfundene og aktiviteter, der knytter tilflyttere og nuværende borgere tættere sammen.

- Job og den gode velkomst, det har altid haft rigtig stor betydning for, om man virkelig slår rod og føler sig hjemme, når man kommer til et nyt område. Vi har i Lolland Kommune begge dele i rigt mål, og med bosætningspuljen kan vi nu fra kommunes side også bakke op om vores mange græsrødder, der brænder for Lolland og deres lokalområde. De græsrødder, der i virkeligheden er de bedste ambassadører for, hvad Lolland har at byde på, og hvem vi er, siger borgmester Holger Schou Rasmussen.

Han håber, at puljen kan være med til at endnu flere af de mange gode lokale idéer bliver til virkelighed, så tilflyttere og kommende tilflyttere får en god føling med deres nye lokalområde.


Løbende ansøgning

Der er ingen ansøgningsfrister, men puljen er åben for ansøgninger indtil 30. juni 2019. Ansøgningerne vurderes løbene og man kan forvente cirka en måneds svartid.

Det er Strategi og Direktionssekretariatet i kommunen, der administrerer puljen og de ønsker at så mange som muligt får del i pengene. Derfor håber de på mange ansøgninger om beløb i størrelsen 2.000-10.000 kroner.

Der ansøges via kommunens hjemmeside www.lolland.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce