cookie-og-privatlivspolitik
De to japanske studerende Natsuki Kageyama (t.v.) og Kanako Hamada var både imponerede over og misundelige på forholdene i Danmark.
De to japanske studerende Natsuki Kageyama (t.v.) og Kanako Hamada var både imponerede over og misundelige på forholdene i Danmark.
Foto: Lise Ravnkilde

Lollands-Posten

Japanske gæster legede

En flok japanske studerende legede begejstret med, da de besøgte Den Blå Anemone.
11. september 2018 kl. 08:35 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Er det rigtigt at man har seks ugers ferie? Hvordan har du opdraget dine børn? Hvad gjorde du, hvis nogen drillede dine børn?

Rollerne blev vendt lidt om, da LollandsPosten sidste mandag mødte et par af de japanske studerende der besøgte skovbørnehaven Den Blå Anemone i Christianssædeskoven.

To af de studerende, Kanako Hamada og Natsuki Kageyama, var begge i Danmark for at se, hvordan man gør her. Begge var meget nysgerrige på børneopdragelse og imponerede over skovbørnehaven.

Gruppen af japanske studerende nøjedes ikke med at kigge på børnenes leg. Flere af gæsterne kastede sig glade ud i at lege.

Børnene var ligeglade med sproget. Der blev både cyklet, løbet og gynget og der blev grinet og givet high fives. Alle så ud til at nyde besøget.

Den Blå Anemone er vant til at have gæster, måske derfor tog børnene det helt roligt og legede blot videre som sædvanligt.

Og de japanske studerende skulle lige have journalistens ord for, at det altså er rigtigt nok, det der med ferie til alle. Og så syntes de også, det er ret fantastisk, at man i Danmark går hjem fra arbejde allerede klokken 17.

Det er igen Tomoko Kitamura Nielsen fra Stokkemarke, der har arrangeret besøget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce