cookie-og-privatlivspolitik
John Voss er ny planteavlschef i Østdansk Landboforening.
John Voss er ny planteavlschef i Østdansk Landboforening.
Foto: Niels Okking

Landbrugsnyt

Ny planteavlschef i Rønnede

I Østdansk Landboforenning er John Voss tiltrådt som ny planteavlschef.
11. september 2018 kl. 08:57 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

NAVNENYT John Voss er ny planteavlschef i Østdansk Landboforening efter Martin Rath Olsen, der fratrådte i juni. Den nye planteavlschef, der er tiltrådt 3. september, har solid erfaring med planteavlsrådgivning og det politiske system.

De sidste 10 år har han arbejdet i Landbrugsstyrelsen og Miljø- og Fødevareministeriet, hvor han bl.a. har stået for undervisning og efteruddannelse af landmænd, kontrollører og konsulenter i Plantedirektoratet. John Voss har også tidligere været afdelingsleder i Østdansk Landboforening og planteavlschef i Nordvestsjællands Landboforening.

De første 12 år efter sin uddannelse som Cand. Agro tilbragte han som rådgiver i Tureby- Køge og Omegns Landboforening. Han har også været produktchef i DLG, Sjælland Nord i Ringsted.

- I John Voss får vi en vidende og kompetent medarbejder og leder, der på flere områder kan bidrage væsentligt til at gøre vores gode rådgivningsarbejde endnu bedre, udtaler Torben Flinch, direktør i Østdansk Landboforening.

I næste nummer af Landbrugsnyt kan du læse et interview med den nye planteavlschef.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce